ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Μετράει ώρες για το ντεμπούτο του ο Τσιμίκας

Ο Κώστας Τσιμίκας μετράει ώρες για το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, με τον Κλοπ να τον ρίχνει στη μάχη στο αποψινό ματς με την Λίνκολν.

Μετράει ώρες για το ντεμπούτο του ο Τσιμίκας

Περιμένει αυτή τη στιγμή από την ημέρα που η Λίβερπουλ έδειξε το ενδιαφέρον της να τον αποκτήσει. Ο Κώστας Τσιμίκας με τη μεταγραφή του στους «Κόκκινους» ολοκλήρωσε στα 24 του ένα όνειρο που είχε από παιδί. Τώρα αυτό που μένει είναι να το ζήσει παίρνοντας τις ευκαιρίες που του αναλογούν από τον τεχνικό του συλλόγου, Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός μέχρι τώρα δεν έχει χρησιμοποιήσει τον Έλληνα άσσο διατηρώντας τον στον πάγκο στο πρόσφατο παιχνίδι της Λίβερπουλ ενάντια στη Τσέλσι. Ο ταλαντούχος αμυντικός ξέρει πως αργά ή γρήγορα θα πάρει αυτό που του αναλογεί από τον προπονητή του. Μάλιστα το βάπτισμα του πυρός δεν αποκλείεται να συμβεί και απόψε. Η Λίβερπουλ φιλοξενείται στην έδρα της Λίνκολν στα πλαίσια της 3ης φάσης του Λιγκ Καπ. Κώστας Τσιμίκας

Έτοιμος ο Τσιμίκας – Ντεμπουτάρει με Λίνκολν

Τα βρετανικά μέσα αναφέρουν πως ο Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές φέρνοντας στην ενδεκάδα νέα πρόσωπα. Ένα από αυτά αναμένεται να είναι και ο Κώστας Τσιμίκας με τον Έλληνα αμυντικό να κάνει το ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα. Ο ανταγωνισμός με τον Άντριου Ρόμπερτσον για την ώρα θέτει τον ταλαντούχο άσσο σε δεύτερη μοίρα στα πλάνα του προπονητή της Λίβερπουλ.

Ο Κώστας Τσιμίκας ετοιμάζεται απόψε ουσιαστικά να συστηθεί στο βρετανικό κοινό παίρνοντας τη πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι της Λίβερπουλ. Μαζί με τον Έλληνα άσσο οι «Κόκκινοι» πιθανότατα να έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά και τον Ντιόγκο Ζότα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός ήρθε τελευταίος χρονικά στο Άνφιλντ ενισχύοντας την επιθετική γραμμή της ομάδας. Οι «Κόκκινοι» περιμένουν πολλά από τον Ίβηρα ρίχνοντας τον από τώρα σταδιακά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο ανταγωνισμός με τους Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο είναι τεράστιος. Ο Ζότα όμως έρχεται να χτυπήσει δειλά δειλά τη πόρτα για μια θέση στο βασικό σχήμα. Απόψε τέλος αναμένεται να δούμε ξανά τον Τιάγκο Αλκάνταρα, με τον Ισπανό να εμφανίζεται μετά το ντεμπούτο του κόντρα στη Τσέλσι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ