Ατλέτικο Μαδρίτης

Οικονομικός ο Λουίς Σουάρες στην Ατλέτικο!

Ο Λουίς Σουάρες μετακομίζει στην Ατλέτικο Μαδρίτης με εξαιρετικά καλούς οικονομικούς όρους για τους Ροχιμπλάνκος - 5,5 εκ. ευρώ παίρνει η Μπαρτσελόνα.

Ο Λουλις Σουάρες αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα. Ο Ουρουγουανός επιθετικός μετά από έξι χρόνια στους Μπλαουγκράνα είπε το μεγάλο αντίο. Μπορεί να συνδύασε τη θητεία του στην ομάδα με μεγάλες επιτυχίες ατομικά επιτεύγματα, αλλά πλέον δεν χωράει στους Μπλαουγκράνα. Η ομάδα θέλει να πάει σε ανανέωση και ο Σουάρες ήταν αυτός που πλήρωσε το «μάρμαρο».

Από την πρώτη στιγμή που ο Ρόναλντ Κούμαν πάτησε το πόδι του στην Καταλονία, ο Σουάρες θεωρήθηκε τελειωμένος και το μόνο που απέμενε ήταν να βρεθεί ο τρόπος που θα έφευγε από την ομάδα. Αρχικά έφτασε μία ανάσα από τη Γιουβέντους. Τελικά όμως, η λύση βρέθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Σουάρες, η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο τα έχουν βρει σε όλους τους τομείς και η ανακοίνωση είναι θέμα χρόνου. Αφού η Μπάρτσα αποχαιρέτησε τον Ουρουγουανό, παίρνει σειρά η ανακοίνωσή του από τους ροχιμπλάνκος, η οποία αναμένεται να «έρθει» μέσα στην ημέρα. Οικονομικός ο Λουίς Σουάρες στην Ατλέτικο!

Οικονομικός ο Σουάρες για την Ατλέτικο

Η Ατλέτικο προχώρησε σε μία πολύ έξυπνη και οικονομική επιλογή. Πήρε έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας που είναι έτοιμος να βοηθήσε την ομάδα της, χωρίς να δώσει πολλά χρήματα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 33χρονος μετακομίζει πόλη στην Ισπανία με το ποσό που χρειάστηκε για την μεταγραφή του να αγγίζει μόλις τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Η μεγάλη θέληση της Μπαρτσελόνα να τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον Σουάρες, βοήθησε την Ατλέτικο να προχωρήσει σε ένα εξαιρετικά οικονομικό deal.

Πέρα όπως από το κόστος της μεταγραφής, οικονομικά της «βγήκε» και το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Μπορεί αρχικά ο Λουίς Σουάρες να ήταν κλεισμένος από τη Γιουβέντους με συμβόλαιο πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Παρόλα αυτά, τα οικονομικά δεδομένα με τα οποία έκλεισε στην Ατλέτικο είναι διαφορετικά. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο παίκτης θα αμοίβεται με 7,5 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο του νέου του συμβολαίου με την καινούργια του ομάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ