ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Οικονομικός ο Λουίς Σουάρες στην Ατλέτικο!

Ο Λουίς Σουάρες μετακομίζει στην Ατλέτικο Μαδρίτης με εξαιρετικά καλούς οικονομικούς όρους για τους Ροχιμπλάνκος - 5,5 εκ. ευρώ παίρνει η Μπαρτσελόνα.

Οικονομικός ο Λουίς Σουάρες στην Ατλέτικο!

Ο Λουλις Σουάρες αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα. Ο Ουρουγουανός επιθετικός μετά από έξι χρόνια στους Μπλαουγκράνα είπε το μεγάλο αντίο. Μπορεί να συνδύασε τη θητεία του στην ομάδα με μεγάλες επιτυχίες ατομικά επιτεύγματα, αλλά πλέον δεν χωράει στους Μπλαουγκράνα. Η ομάδα θέλει να πάει σε ανανέωση και ο Σουάρες ήταν αυτός που πλήρωσε το «μάρμαρο».

Από την πρώτη στιγμή που ο Ρόναλντ Κούμαν πάτησε το πόδι του στην Καταλονία, ο Σουάρες θεωρήθηκε τελειωμένος και το μόνο που απέμενε ήταν να βρεθεί ο τρόπος που θα έφευγε από την ομάδα. Αρχικά έφτασε μία ανάσα από τη Γιουβέντους. Τελικά όμως, η λύση βρέθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Σουάρες, η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο τα έχουν βρει σε όλους τους τομείς και η ανακοίνωση είναι θέμα χρόνου. Αφού η Μπάρτσα αποχαιρέτησε τον Ουρουγουανό, παίρνει σειρά η ανακοίνωσή του από τους ροχιμπλάνκος, η οποία αναμένεται να «έρθει» μέσα στην ημέρα. Οικονομικός ο Λουίς Σουάρες στην Ατλέτικο!

Οικονομικός ο Σουάρες για την Ατλέτικο

Η Ατλέτικο προχώρησε σε μία πολύ έξυπνη και οικονομική επιλογή. Πήρε έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας που είναι έτοιμος να βοηθήσε την ομάδα της, χωρίς να δώσει πολλά χρήματα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 33χρονος μετακομίζει πόλη στην Ισπανία με το ποσό που χρειάστηκε για την μεταγραφή του να αγγίζει μόλις τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Η μεγάλη θέληση της Μπαρτσελόνα να τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον Σουάρες, βοήθησε την Ατλέτικο να προχωρήσει σε ένα εξαιρετικά οικονομικό deal.

Πέρα όπως από το κόστος της μεταγραφής, οικονομικά της «βγήκε» και το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Μπορεί αρχικά ο Λουίς Σουάρες να ήταν κλεισμένος από τη Γιουβέντους με συμβόλαιο πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Παρόλα αυτά, τα οικονομικά δεδομένα με τα οποία έκλεισε στην Ατλέτικο είναι διαφορετικά. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο παίκτης θα αμοίβεται με 7,5 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο του νέου του συμβολαίου με την καινούργια του ομάδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ