Τότεναμ

Σκρίνιαρ: Μικρή απόσταση μεταξύ Τότεναμ – Ίντερ!

Περί τα 10 εκατομμύρια ευρώ χωρίζουν την Τότεναμ και την Ίντερ για τη συμφωνία για τη μεταγραφή τους Μίλαν Σκρίνιαρ στα Σπιρούνια.

Τη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού για την Τότεναμ προσπαθούν να υλοποιήσουν οι άνθρωποι της ομάδας. Ο Μουρίνιο θέλει ενίσχυση στο κέντρο της άμυνάς του καθώς θεωρεί πολύ σημαντικό η ομάδα του να έχει ασφάλεια στα μετόπισθεν. Για αυτόν τον λόγο ετοιμάζει να ξοδέψει ένα μεγάλο ποσό για μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Τότεναμ είναι κοντά στην απόκτηση του Μίλαν Σκρίνιαρ.

Ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία, οι δύο ομάδες όμως είναι κοντά στο να καταλήξουν. Η Τότεναμ προσφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ τα οποία η Ίντερ δεν αποδέχεται. Το ποσό που θέλει όμως δεν είναι πολύ μακριά από την ήδη κατατεθειμένη πρόταση. Όπως αναφέρει ο Fabrizio Romano, η διαφορά είναι μόλις στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Οι νερατζούρι αξιώνουν το ποσό των 60 εκατομμυρίων για τον παίκτη ώστε να δώσουν το οριστικό τους «οκ». Σκρίνιαρ: Μικρή απόσταση μεταξύ Τότεναμ - Ίντερ!

Πολλές πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή

Η διαφορά μπορεί να αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη όταν μιλάμε για ένα τέτοιο deal. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει πρόθεση από την Τότεναμ ώστε να γίνει η μεταγραφή και ο Σκρίνιαρ είναι ο εκλεκτός του Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος έχει καταλήξει στον Σλοβάκο και τον θεωρεί την καταλληλότερη επιλογή.

Σύμμαχος στην προσπάθεια των Λονδρέζων μπορεί να είναι οι υπόλοιπες μεταγραφικές εξελίξεις για τους παίκτες του συλλόγου. Αν ο Ντέλε Άλι αποχωρήσει με ένα καλό ποσό, τότε σίγουρα τα σπιρούνια θα έχουν μεγαλύτερη άνεση να ανεβάσουν την προσφορά τους. Το ίδιο ισχύει όμως για την περίπτωση του Βερτόνχεν. Ο Βέλγος έχει μπει στο στόχαστρο της Παρί και αν τελικά γίνει η μεταγραφή, ο Σκρίνιαρ είναι πολύ πιθανό να έρθει στο Λονδίνο για να τον αντικαταστήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ