ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Ζλάταν: «Ο κορωνοϊός έχει το κουράγιο να με προκαλέσει – Κακή ιδέα»

Για μία ακόμη φορά ο απολαυστικός, αδιανόητος, ο... Θεός Ζλάταν «χτύπησε» με τις δηλώσεις του, μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό.

Ζλάταν: «Ο κορωνοϊός έχει το κουράγιο να με προκαλέσει – Κακή ιδέα»

Τα έβαλες με τον «Θεό»; Με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς; Τελείωσες. Η ήττα σου είναι προδιαγεγραμμένη. Δεν πα να είσαι ο… κορωνοϊός; Ποτέ δεν τα βάζεις με τον Σουηδό σταρ.

Ο κορωνοϊός αποφάσισε πως πρέπει να τα βάλει μαζί του. Και ο Ζλάταν διαγνώστηκε πριν λίγες ώρες με Covid-19. Ωστόσο, όλη αυτή η κατάσταση δεν έχει πτοήσει. Zlatan Ibrahimovic will now begin isolating at home

Όλο το story

Ας τα πάρουμε όλα από την αρχή όμως. Στη Μίλαν έγιναν τεστ για την πανδημία προ λίγων ημερών, με τον 38χρονο επιθετικό να βρίσκεται αρνητικός σε πρώτη φάση. Αντίθετα, ο Λέο Ντουάρτε βρέθηκε θετικός και χθες έγινε νέο τεστ ενόψει του αποψινού ματς με τη νορβηγική ομάδα.

Στον δεύτερο γύρο των τεστ ο Ζλάταν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Συνεπώς, δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αγώνα του Σαν Σίρο με την Μπόντο Γκλιμτ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Όπως φαίνεται ο Ρέμπιτς θα ηγηθεί της επίθεσης των «ροσονέρι» για σήμερα.

Ο Ζλάταν εκεί. Βράχος! Και παρά την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, δεν φαίνεται να χάνει το χιούμορ του. Καθώς λίγες ώρες μετά τη διάγνωσή του, προχώρησε σε νέες επικές δηλώσεις. Που αποδεικνύουν πως ο κορωνοϊός τα έβαλε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Και μάλλον πραγματοποίησε τη χειρότερη επιλογή που μπορούσε να κάνει.

«Έκανα τεστ χθες για τον κορωνοϊό, αλλά ήμουν αρνητικός. Σήμερα, ωστόσο, βρέθηκα θετικός. Το καλό είναι ότι μέχριστιγμής δεν έχω κάποιο σύμπτωμα. Ο κορωνοϊός έχει το κουράγιο να με προκαλέσει. Κακή ιδέα», ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω των social media ο «Θεός» Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Η πανδημία πέτυχε τον πολύπειρο σέντερ φορ σε μια εξαιρετική περίοδο. Ο «Ίμπρα» βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, πιο νέος από ποτέ. Αυτό φαίνεται και στα παιχνίδια που έχει δώσει. Αρχικά, σκόραρε στον προηγούμενο γύρο των προκριματικών, στην Ιρλανδία κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς.

Ακόμη, προσέφερε άλλα δύο τέρματα στην εντός έδρας νίκη της Μίλαν απέναντι στην Μπολόνια, δείχνοντας ποιος θα είναι το αφεντικό στην επίθεση της ομάδας του. Αλλά, δυστυχώς ο προπονητής του, Στέφανο Πιόλι, θα τον στερηθεί για το κρίσιμο παιχνίδι με την Μπόντο-Γκλιμντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ