ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ: Τελευταία ρελάνς για Σάντσο!

Η Μάντστερ Γιουνάιτεντ επιστρέφει για μία τελευταία πρόταση για τον Τζέιντον Σάντσο - 90 εκατομμύρια λίρες και το μπαλάκι περνάει στη Ντόρτμουντ.

Γιουνάιτεντ: Τελευταία ρελάνς για Σάντσο!

Όλο το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παλεύει για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από τη Ντόρτμουντ. Ο ποδοσφαιριστής είναι ο διακαής πόθος του Σόλσκιερ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και στο στρατόπεδο των κόκκινων διαβόλων θεωρούν τον Σάντσο τον ηγέτη της επόμενης μέρας. Έχουν φτιάξει ένα σύνολο από νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και ο παίκτης της Ντόρτμουντ είναι το καταλληλότερο εργαλείο για να ολοκληρώσει αυτό το πλάνο. Το γεγονός άλλωστε ότι είναι και Άγγλος παίζει επίσης σημαντικό ρόλο.

Κατά καιρούς η Γιουνάιτεντ έχει πλησιάσει κοντά στο να ολοκληρώσει το deal. Πολλές προτάσεις της θεωρήθηκαν από τα μέσα ικανές για τον φέρουν στο Μάντσεστερ, η Ντόρτμουντ όμως μέχρι τώρα έχει αντισταθεί στεναρά. Έχει πει «όχι» σε όλες τις προσφορές που έχουν φτάσει στα γραφεία της. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα η υπόθεση έχει παγώσει. Ο παίκτης ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία της ομάδας και όλα δείχνουν ότι και φέτον θα παραμείνει στη Βεστφαλία. Η Γιουνάιτεντ όμως δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Γιουνάιτεντ: Τελευταία ρελάνς για Σάντσο!

Η τελευταία ρελάνς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mirror, η Γιουνάιτεντ έχει ακόμα μία πρόταση. Ακόμα μία κίνηση για να εξαντλήσει τις πιθανότητές της. Μία τελευταία ρελάνς με τον οποία ελπίζει να αποσπάσει θετική απάντηση από τη Ντόρτμουντ. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, θα διαβιβαστεί στη Ντόρτμουντ μία τελευταία προσφορά που δεν θα επιδέχεται δικαίωμα διαπραγμάτευσεις. Που οι Γερμανοί θα μπορούν να απαντήσουν είτε με «ναι» είτε με «όχι». Αν και σε αυτή απαντήσουν αρνητικά, ο Σάντσο θα παραμείνει στην ομάδα τους, χωρίς οι Άγγλοι να επανέλθουν. Όπως αναφέρεται, η προσφορά αυτή θα αγγίξει τις 90 εκατομμύρια λίρες. Οι 75.000.000 θα δοθούν απευθείας στη Ντόρτμουντ, ενώ οι υπόλοιπες 15.000.000 θα είναι με μορφή μπόνους.

Υπενθυμίζεται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα έχει βρει καιρό με τον ποδοσφαιριστή και αν πάρει το πράσινο φως από την ομάδα του, η συμφωνία θα είναι τυπική υπόθεση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ