Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ: Τελευταία ρελάνς για Σάντσο!

Η Μάντστερ Γιουνάιτεντ επιστρέφει για μία τελευταία πρόταση για τον Τζέιντον Σάντσο - 90 εκατομμύρια λίρες και το μπαλάκι περνάει στη Ντόρτμουντ.

Όλο το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παλεύει για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από τη Ντόρτμουντ. Ο ποδοσφαιριστής είναι ο διακαής πόθος του Σόλσκιερ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και στο στρατόπεδο των κόκκινων διαβόλων θεωρούν τον Σάντσο τον ηγέτη της επόμενης μέρας. Έχουν φτιάξει ένα σύνολο από νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και ο παίκτης της Ντόρτμουντ είναι το καταλληλότερο εργαλείο για να ολοκληρώσει αυτό το πλάνο. Το γεγονός άλλωστε ότι είναι και Άγγλος παίζει επίσης σημαντικό ρόλο.

Κατά καιρούς η Γιουνάιτεντ έχει πλησιάσει κοντά στο να ολοκληρώσει το deal. Πολλές προτάσεις της θεωρήθηκαν από τα μέσα ικανές για τον φέρουν στο Μάντσεστερ, η Ντόρτμουντ όμως μέχρι τώρα έχει αντισταθεί στεναρά. Έχει πει «όχι» σε όλες τις προσφορές που έχουν φτάσει στα γραφεία της. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα η υπόθεση έχει παγώσει. Ο παίκτης ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία της ομάδας και όλα δείχνουν ότι και φέτον θα παραμείνει στη Βεστφαλία. Η Γιουνάιτεντ όμως δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Γιουνάιτεντ: Τελευταία ρελάνς για Σάντσο!

Η τελευταία ρελάνς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mirror, η Γιουνάιτεντ έχει ακόμα μία πρόταση. Ακόμα μία κίνηση για να εξαντλήσει τις πιθανότητές της. Μία τελευταία ρελάνς με τον οποία ελπίζει να αποσπάσει θετική απάντηση από τη Ντόρτμουντ. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, θα διαβιβαστεί στη Ντόρτμουντ μία τελευταία προσφορά που δεν θα επιδέχεται δικαίωμα διαπραγμάτευσεις. Που οι Γερμανοί θα μπορούν να απαντήσουν είτε με «ναι» είτε με «όχι». Αν και σε αυτή απαντήσουν αρνητικά, ο Σάντσο θα παραμείνει στην ομάδα τους, χωρίς οι Άγγλοι να επανέλθουν. Όπως αναφέρεται, η προσφορά αυτή θα αγγίξει τις 90 εκατομμύρια λίρες. Οι 75.000.000 θα δοθούν απευθείας στη Ντόρτμουντ, ενώ οι υπόλοιπες 15.000.000 θα είναι με μορφή μπόνους.

Υπενθυμίζεται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα έχει βρει καιρό με τον ποδοσφαιριστή και αν πάρει το πράσινο φως από την ομάδα του, η συμφωνία θα είναι τυπική υπόθεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ