ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
Φουλ για το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με ΤΡΙΑ γκολ σε επτά λεπτά! Όνειρο το 3-0 με ψαλιδάκι! (vids)
Τρομερή Μπολόνια, 2-0 μέσα στο «Ολίμπικο» στο ημίχρονο! (vid)
Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Με αυτές τις ατάκες “έψησε” τον Ομπαμεγιάνγκ ο Αρτέτα!

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να παραμείνει στην Άρσεναλ γι' ακόμη τρία χρόνια αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Με αυτές τις ατάκες “έψησε” τον Ομπαμεγιάνγκ ο Αρτέτα!

Έφτασε μία ανάσα από το να αποχωρήσει από την Άρσεναλ ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Όμως, στο τέλος παρέμεινε στους “κανονιέρηδες” υπογράφοντας νέο συμβόλαιο που έχει ισχύ για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι Λονδρέζοι τελευταία δεν περνάνε και την καλύτερη φάση τους. Ειδικά πέρυσι.

Παρόλα αυτά από την στιγμή που ο Μίκελ Αρτέτα ανέλαβε χρέη τεχνικού στον σύλλογο πολλά άλλαξαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή τη φορά προς το καλύτερο. Μάλιστα, χάρη στον Ισπανό τεχνικό η Άρσεναλ έφτασε στην κατάκτηση δύο τροπαίων μέσα σε 29 ημέρες. Στο Κύπελλο και στο Κομιούνιτι Σιλντ.

Παράλληλα, μία από τις συνεισφορές του Αρτέτα στην αγγλική ομάδα ήταν οι συζητήσεις που είχε με τον Γκαμπονέζο φορ, ώστε να τον “ψήσει” να παραμείνει στο “Έμιρεϊτς”. Κάτι που έκανε με επιτυχία, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος με δηλώσεις του στο “Sky Sports”. Και κάπως έτσι έμεινε στην Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ!

Και κάπως έτσι έμεινε στην Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ!

“Για να σας πω την αλήθεια σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να αποχωρήσω από την ομάδα. Ωστόσο, δύο πράγματα με έκαναν να παραμείνω. Το πρώτο ήταν ο Μίκελ Αρτέτα. Από τότε που ήρθε στην ομάδα έχει αλλάξει ολοκληρωτικά το κλίμα στα αποδυτήρια. Έχει φέρει ενέργεια και θετική αύρα. Επίσης, “δέσαμε” κατευθείαν μεταξύ μας. Πιστεύω ότι μπορεί να με βοηθήσει, προκειμένου να γίνω ακόμα καλύτερος στο παιχνίδι μου.

Με τον Αρτέτα είχαμε αρκετές κουβέντες μεταξύ μας. Ειδικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Μια μέρα θα μιλάγαμε για ένα παιχνίδι και έρχεται και μου λέει: “Ξέχνα το ματς. Θα μιλήσουμε για το μέλλον σου”, μου είπε και με ρώτησε αν θέλω να παραμείνω στην ομάδα ή όχι. Του είπα ότι από τη στιγμή που έχει έρθει έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα, έχω βελτιωθεί στον τρόπο που παίζω και είχα σαν πρόθεση να παραμείνω”, είπε σε πρώτο χρόνο ο Ομπαμεγιάνγκ για να συμπληρώσει λίγο αργότερα:

“Τότε εκείνος μου είπε το εξής: “Είμαι σίγουρος πως αν παραμείνεις μαζί μας θα γίνεις θρύλος του συλλόγου. Αλλά όλα εξαρτώνται από το τι θες εσύ πραγματικά να κάνεις στην καριέρα σου. Φυσικά και μπορείς να φύγεις και να συνεχίσεις αλλού την καριέρα σου. Σε μία μεγαλύτερη ομάδα, προκειμένου να πάρεις τίτλους. Ωστόσο, αν παραμείνεις στην Άρσεναλ μπορείς να γίνεις ένας από τους θρύλους της”.

Κάπου εκεί κατάλαβα ότι ήθελα να μείνω στην Άρσεναλ. Παράλληλα, ο δεύτερος λόγος που με έκανε να υπογράψω νέο συμβόλαιο με την Άρσεναλ ήταν ο κόσμος της και η αγάπη που μου έχει δείξει όλο αυτό το χρονικό διάστημα”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ