ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Ο Ντι Μαρία ξεσπά για τον αποκλεισμό του από την Αργεντινή

Ο Άνχελ Ντι Μαρία αντέδρασε έντονα για την απόφαση του Αργεντίνου κόουτς να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας.

Ο Ντι Μαρία ξεσπά για τον αποκλεισμό του από την Αργεντινή

Έξαλλος παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν και της εθνικής Αργεντινής, Άνχελ Ντι Μαρία, για τον αποκλεισμό του από τις επιλογές του Αργεντίνου κόουτς, Λιονέλ Σκαλόνι. Ειδικότερα, ο τεχνικός της Αργεντινής δε τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τα παιχνίδια προκριματικών του Μουντιάλ με Βολιβία και Εκουαδόρ.

Έτσι, ο 33χρονος Ντι Μαρία υποστήριξε πως αν ο προπονητής θέλε να δώσει τόπο στα νιάτα, τότε ας μην καλούσε ούτε τον 33χρονο Μέσι ούτε τον 33χρονο Αγκουέρο.

“Δεν μπορώ να βρω εξήγηση, δεν έχω λόγια. Για μένα, η Αργεντινή είναι η καλύτερη. Στο κλαμπ μου προσπαθώ να έχω μια ευκαιρία με την εθνική ομάδα και να ανταγωνιστώ. Είναι δύσκολο να καταλάβω ότι όταν είμαι σε καλή κατάσταση γιατί δεν με καλεί. Αν δεν με καλέσουν, είναι επειδή δεν με θέλουν, αλλά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να είμαι στην ομάδα. Είμαι μεγάλος στα 32; Εάν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αντικαταστάτες, πρέπει να το κάνουμε με όλους. Γι ‘αυτό, ο Μέσι, ο Αγκουέρο και ο Οταμέντι δεν πρέπει να πάνε και άλλοι που είναι σε εξαιρετική φόρμα. Πολλοί λένε ότι είμαι γέρος, αλλά εξακολουθώ να τρέχω με τον ίδιο τρόπο και μπορώ να είμαι στο ίδιο επίπεδο με τους Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

“Πάντα ονειρεύομαι να παίξω με το εθνόσημο”

Η τελευταία φορά που ο Ντι Μαρία φόρεσε το εθνόσημο ήταν τον Ιούλιο του 2019. Τότε αγωνίστηκε για ένα αγώνα play off για την τρίτη θέση στο Κόπα Αμέρικα. Ο Αργεντίνος έχει 102 συμμετοχές με την Αργεντινή και πέρυσι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Παρί. Συγκεκριμένα, μέτρησε 12 γκολ και 23 ασίστ.

“Είμαι σε καλή κατάσταση για 18 μήνες και δεν έχω καλέστεί. Θα συνεχίσω να δείχνω ότι είμαι ικανός να είμαι στην ομάδα. Εύχομαι με όλη μου την ψυχή να φορέσω ξανά το εθνόσημο. Κάθε φορά που παίζω ένα καλό παιχνίδι ή γίνω καλύτερος παίκτης, σκέφτομαι μόνο να καλεστώ στην εθνική. Είναι αλήθεια ότι συμμετέχω εδώ και 12 χρόνια, αλλά είναι το όνειρό μου και θέλω να συμπεριληφθώ ξανά στην αποστολή” σημείωσε ο Ντι Μαρία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ