ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Σούπερ πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπάγερν Μονάχου!(vid)

Σαρώνει τα πάντα στο διάβα της η Μπάγερν Μονάχου - Σούπερ πρωταθλήτρια απέναντι στη Σεβίλλη - Λυτρωτής ο Χάβι Μαρτίνες στο 104'.

Σούπερ πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπάγερν Μονάχου!(vid)

Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ από το γρήγορ γκολ της Σεβίλλης, μπορεί να χρειάστηκε την παράταση αλλά κατέκτησε τελικά το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Οι παίκτες του Φλικ έμειναν πίσω στο σκορ αλλά διατήρησαν την ψυχραιμία τους και γύρισαν το παιχνίδι φτάνοντας σε ακόμα ένα τρόπαιο. Ο Χάβι Μαρτίνες στο 104′ ήταν ο χρυσός σκόρερ και αυτός που χάρισε την κούπα στους Βαυαρούς.

Το ματς

Η Σεβίλλη ευτύχησε να κερδίσει πέναλτι στην πρώτη ευκαιρία της στο παιχνίδι, καθώς ο Αλάμπα ανέτρεψε τον Ράκιτιτς. Ο Οκάμποςνίκησε τον Νόιερ από την άσπρη βούλα. και έγραψε το 1-0 για τηη Σεβίλλη. Η Μπάγερν παραλίγο να απαντήσει άμεσα, με τον Μπόνο να γλιστράει, αλλά να μην είναι κοντά κανείς της Μπάγερν για να εκμεταλλευτεί το λάθος. Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό οι Βαυαροί βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ. Η ομάδα του Φλικ δεν είχε τον συνηθισμένο της ρυθμό και δεν μπορούσε να δημιουργήσει πάρα πολλές ευκαιρίες. Στο 30 ήρθε η τεράστια ευκαιρία για την Μπάγερν! Ο Νόιερ έβγαλε μόνο του τον Λεβαντόφσκι, αλλά ο Πολωνός πλάσαρε αδύναμα στα χέρια του Μπόνο. Ρόμπερτ, δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήρθε και η ισοφάριση. Καταπληκτικό γκολ, συνδυασμός του Μίλερ με τον Λεβαντόφσκι και τον Πολωνό να βρίσκει εξαιρετικά τον Γκορέτσκα, ώστε αυτός να ισοφαρίσει με ωραίο πλασέ. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Σούπερ πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπάγερν Μονάχου!(vid)

Το δεύτερο ημίχρονο

Στην επανάληψη η Μπάγερν μπήκε πολύ δυνατά. Πήρε τον έλεγχο κατευθείαν και έδειξε ότι θέλει να κατακτήσει και αυτό το τρόπαιο. Στο 51′ οι Βαυαροί σημείωσαν ένα εκπληκτικό γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 58′ είχαμε τεράστια ευκαιρία της Μπάγερν, πρώτα σε σουτ του Γκνάμπρι που αποκρούει ο Μπόνο και στη συνέχεια σε σουτ του Σανέ που σταματάει πάνω στον Φερνάντο. Στο 66′ φάουλ του Αλάμπα από καλή θέση, η μπάλα άουτ. Στο 76 νέα, τεράστια ευκαιρία της Μπάγερν! Η άμυνα της Σεβίλλης έδιωξε προτού ο Γκνάμπρι κάνει το 2-1. Η ομάδα του Φλικ πίεζε η μπάλα δεν έμπαινε και λίγο έλειψε η Σεβίλλη να την τιμωρήσει. Στο 88′ ο Εν-Νεσίρι βγήκε μόνος του στη κόντρα,αλλά ο απίστευτος Νόιερ τον νίκησε στο τετ – α – τετ και κράτησε τη Μπάγερν στο ματς που οδηγήθηκε στην παράταση.

Στην παράταση οι δύο ομάδες ήταν κουρασμένες αλλά συνέχισαν να προσπαθούν για το καλύτερο. Στο 104′ η Μπάγερν κατάφερε να μπει για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ. Ο Γκνάμπρι σούταρε ο αντίπαλος γκολκίπερ έδιωξε και ο Χάβι Μαρτίνες σημείωσε το γκολ που έδωσε στην ομάδα του το τρόπαιο.

Τα highlihttps της αναμέτρησης

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ