ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Συγκινητικός Σουάρες: «Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον… άνθρωπο Μέσι»

Ο Λουίς Σουάρες ευχαρίστησε τον καλό του φίλο, Λίο Μέσι για όσα πέρασαν στην Μπαρτσελόνα. Τι είπε για...όσους αμφισβητούν τον Αργεντινό;

Συγκινητικός Σουάρες: «Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον… άνθρωπο Μέσι»

Τις τελευταίες ημέρες όλοι στην Μπαρτσελόνα ασχολούνται με την αποχώρηση του σπουδαίου Λουίς Σουάρες. Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας του στο Καμπ Νόου, ο 33χρονος άσσος είπε το “αντίο” σε μια ομάδα που πέρασε πολλές έντονες στιγμές. Αν μη τι άλλο όμως, δεν αποχώρησε και με τον καλύτερο τρόπο. Ο Ρόναλντ Κούμαν τον ενημέρωσε πως δεν υπολογίζεται και η διοίκηση τον έσπρωξε στην πόρτα της εξόδου. Κάτι που δεν περίμενε ούτε ο ίδιος, ούτε όμως και κανείς στον σύλλογο…

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ο Ουρουγουανός αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και όλους τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα. Από την μέρα που επισημοποιήθηκε το αντίο του όμως, έχουν υπάρξει αρκετές αντιδράσεις. Πρώτος από όλους, ο Λίο Μέσι, έστειλε το δικό του μήνυμα προς… τον Σουάρες, ρίχνοντας πυρά κατά της διοίκησης των Μπλαουγκράνα.  Στο πλευρό του πρώην άσσου της Λίβερπουλ, έχουν σταθεί και οι Νεϊμάρ, Ετό και Ντάνι Άλβες, ενώ έπεται και συνέχεια. 

Ο Λίο Μέσι έμεινε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την απόφαση της Μπαρτσελόνα να… διώξει του Σουάρες και στάθηκε στο πλευρό του πολύ καλού του φίλου. Από την πλευρά του ο Ουρουγουανός έστειλε το δικό του μήνυμα, ευχαριστώντας τον Αργεντινό σούπερ σταρ των Καταλανών για όσα πέρασαν τα τελευταία χρόνια στην Βαρκελώνη. Πάντως και ο 33χρονος… έριξε τις βολές του κατά της διοίκησης με μια “σπόντα” για το πως χειρίστηκαν το θέμα του Μέσι το καλοκαίρι.

«Φίλε σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σου. Όμως σε ευχαριστώ ακόμα περισσότερο για αυτό που είσαι και για το τι ήσουν για εμένα και την οικογένεια μου, από την πρώτη μέρα. Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον άνθρωπο, Λίο Μέσι. Σε αυτόν τον ωραίο τύπο, γιατί όλοι γνωρίζουν τον Μέσι σαν ποδοσφαιριστή. Μην ξεχάσεις μόνο τι σου είπα. Είσαι μοναδικός. Βέβαια υπάρχουν 3-4 άνθρωποι που  δεν έχουν καταλάβεις πόσο σημαντικός είσαι για τον σύλλογο και για το ποδόσφαιρο. Σε αγαπάω πάρα πολύ φίλε. Θα λείψεις σε όλους μας», τόνισε ο Σουάρες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ