ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αυτό το “διπλό της Γιουνάιτεντ μην τον πεις ούτε του παπά (vid)

Με το δοκάρι να σταματάει 5 φορές τις προσπάθειες των παικτών της Μπράιτον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε "γλάρους" με 3-2 σε ένα δραματικό φινάλε.

Αυτό το “διπλό της Γιουνάιτεντ μην τον πεις ούτε του παπά (vid)

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενήθηκε από την Μπράιτον στο στάδιο “Άμεξ”. Οι “κόκκινοι διάβολοι” έδειξαν τρομερά ευάλωτοι στην άμυνα αλλά η τύχη τους χαμογέλασε όσο ποτέ ξανά. Τα 5 δοκάρια της Μπράιτον που αποτελούν ρεκόρ στη διοργάνωση βοήθησαν την ομάδα του Σόλσκιερ να επικρατήσει με 3-2 σε ένα δραματικό φινάλε. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν την αναμέτρηση με 5 τελικές και 3 γκολ την ώρα που οι γηπεδούχοι μέτρησαν 16 τελικές και 2 τέρματα.

Η Μπράιτον μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησε πρώτη στο 9΄. Ο Τροσάρντ με σουτ έξω από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ντε Χέα.

Η απάντηση της Γιουνάιτεντ ήρθε στο 17΄μετά από λάθος του Λάμπτει. Ο Γκρίνγουντ, όμως, δε μπόρεσε να βρει στόχο με την τελική του προσπάθεια. Οι “γλάροι” πάντως, έδειχναν πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα, όντας πολύ γρήγοροι στην κυκλοφορία της μπάλας.

Η δεύτερη προειδοποίηση των γηπεδούχων ήρθε ξανά από μακρινό σουτ του Τροσάρντ στο 20ο λεπτό. H Μπράιτον άγγιξε για τρίτη φορά τι προβάδισμα αλλά η κεφαλιά του Γουεμπστερ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι στο 30ο λεπτό.

Η ασφυκτική πίεση της Μπράιτον ψηλά καρποφόρησε τελικά στο 38ο λεπτό. Μετά από κλέψιμο της μπάλας, ο Λάμπτεϊ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μπρούνο Φερνάντεζ. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μαπέι, ο οποίος αλά Πανένκα άνοιξε το σκορ.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Γιουνάιτεντ κατάφερε να ισοφαρίσει από στατική φάση. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο στο 43ο λεπτό, ο Μαγκουάιρ πίεσε τον Ντανκ, ο οποίος με αυτογκόλ έφερε το παιχνίδια στα ίσα. Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα των “κόκκινων διαβόλων” στο πρώτο ημίχρονο ήταν προβληματική, καθώς έκανε εύκολα λάθος στην πίεση της Μπράιτον.

Γιουνάιτεντ: Αν έχεις τύχη διάβαινε

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με επεισοδιακό τρόπο. Το VAR ακύρωσε αρχικά πέναλτι υπέρ της Μπράιτον και μετά από λίγα λεπτά το γκολ της Γιουνάιτεντ με τον Ράσφορντ.

Ο Ράσφορντ κατάφερε τελικά να βρει το γκολ που έψαχνε στο 54ο λεπτό. Μετά από εξαιρετική πάσα του Μπρούνο, ο Άγγλος φορ βρήκε χώρο και με επίδειξη υψηλής τεχνικής έφερε τούμπα το σκορ.

Παρά το γκολ που δέχθηκε η Μπράιτον συνέχισε να απειλεί. Η ατυχία, όμως, της χτύπησε ξανά την πόρτα, καθώς το δοκάρι σταμάτησε αυτή τη φορά την προσπάθεια του Μαρτς στο 58ο λεπτό.

Αυτό που συνέβαινε στους “γλάρους” δεν είχε προηγούμενο. Στο 76ο λεπτό, Τροσάρντ πέτυχε για τρίτη φορά το δοκάρι, τραντάζοντας το. Αυτό ήταν το 5ο στο παιχνίδι. Πρώτη φορά στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ μία ομάδα σημάδεψε τα δοκάρια τόσες φορές.

Ο χορός των χαμένων ευκαιριών συνεχιζόταν για τους γηπεδούχους. Στο 85ο λεπτό για μία ακόμη φορά απείλησε από την αριστερή πλευρά, με τον Μαρτς να αστοχεί από πλάγια θέση όντας αφύλαχτος. Ο Τροσάρντ αποδεικνυόταν ο μοιραίος των γηπεδούχων, καθώς έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας στο 92΄από πολύ κοντινή απόσταση.

Σε μία απίστευτη εξέλιξη της μοίρας η Μπράιτον βρήκε την ισοφάριση στο 94ο λεπτό. Για μία ακόμη φορά ο Γουάν Μπισάκα μάρκαρε με τα μάτια και ο Μαρτς ανενόχλητος αυτή τη φορά ισοφάρισε με κεφαλιά σε 2-2.

Ωστόσο, το δράμα δεν είχε τελειώσει. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μαπέι έκανε χέρι σε κεφαλιά του Μαγκουάιρ. Το VAR το είδε και ο διαιτητής αφού είχε σφυρίξει το τέλος της αναμέτρησης πήρε πίσω την απόφασή του και το συνέχισε μόνο και μόνο για να εκτελεστεί το πέναλτι. Ο Μπρούνο στο τελευταίο χτύπημα της αναμέτρησης σκόραρε από τα 11 βήματα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 3-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ