ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ξεπουλάει όσο όσο τον Κέπα η Τσέλσι!

Η έλευση Μεντί διώχνει τον Κέπα από τη Τσέλσι, η οποία έχει ορίσει τιμή για τον ποδοσφαιριστή - Στα 22 εκατομμύρια ευρώ οι απαιτήσεις της.

Ξεπουλάει όσο όσο τον Κέπα η Τσέλσι!

Η υπομονή της Τσέλσι με τον Κέπα εξαντλήθηκε και έτσι η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ έκανε ακόμα μία επένδυση αυτό το καλοκαίρι και απέκτησε τον Εντουάρντ Μεντί. O Σενεγαλέζος έρχεται από τη Ρεν και καλείται με το καλημέρα να σηκώσει το βαρύ φορτίο της αντικατάστασης του Κέπα. Όχι γιατί ο Ισπανός ήταν καλός κάτω από τα γκολποστ των μπλε, αλλά γιατί οι οπαδοί της ομάδας κουράστηκαν με το κενό που υπήρχε στην συγκεκριμένη θέση και επιτέλους επιθυμούν μία σίγουρη λύση. Υπό αυτό το πρίσμα,ο Μεντί έχει να σηκώσει στις πλάτες του ένα μεγάλο βάρος.

Η Τσέλσι πριν δύο χρόνια έκανε μία τεράστια επένδυση με τον Κέπα. Πλήρωσε 71 εκατομμύρια λίρες για να τον φέρει στο Λονδίνο και να κρατήσει στις τάξεις του για πολλά χρόνια. Αυτή η επένδυση δεν βγήκε ποτέ και παρά τη στήριξη, ο Λάμπαρντ αποφάσισε ότι οι ευκαιρίες του τελείωσαν. Αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι εμπιστεύτηκε πέρυσι τον Καμπαγιέρο αλλά και φυσικά από την απόκτηση Μεντί. Ο Κέπα είχε έρθει για να μείνει, αλλά πλέον είναι ξένο σώμα για την ομάδα. Ξεπουλάει όσο όσο τον Κέπα η Τσέλσι!

Προφανώς με τον νέο τερματοφύλακα, η ομάδα δεν θέλει να τον κρατήσει για αναπληρωματικό. Ξέρει ότι πλέον το τρένο έχει χαθεί, οπότε δεν θα μπορέσει να βοηθήσει ούτε από αυτόν τον ρόλο. Έτσι, έχει αποφασιστεί ο παίκτης να φύγει. Να πάει κάπου όπου θα κάνει ένα καινούργιο ριστάρτ και έτσι η Τσέλσι θα περισώσει ένα κομμάτι από τα χρήματα που πέταξε σε ένα βαρέλι δίχως πάτος.

Όρισε τιμή για Κέπα

Οι Λονδρέζοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι τα λεφτά τους πήγαν χαμένα και δεν έχουν αυταπάτες. Προσπαθούν απλά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με τον Κέπα και να μειώσουν λίγο τη ζημιά. Έτσι, η τιμή που έχουν ορίσει για τον Ισπανό είναι χαμηλή, πολύ χαμηλότερη από τα λεφτά που σκόρπισαν οι ίδιοι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αν φτάσει μία πρόταση κοντά στα 22 εκατομμύρια ευρώ, ο Κέπα θα αποτελέσει παρελθόν. Σε άλλη περίπτωση θα εξεταστεί και ο δανεισμός.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ