ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Όλα τα λεφτά στον Ρούμπεν Ντίας η Σίτι!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει καταλήξει στον Ρούμπεν Ντίας της Μπενφίκα και η Σίτι ετοιμάζει μεγάλη προσφορά για τον ποδοσφαιριστή.

Όλα τα λεφτά στον Ρούμπεν Ντίας η Σίτι!

Η Μάντσεστερ Σίτι εδώ και καιρό ψάχνει τρόπο να ενισχυθεί στην αμυντική της γραμμή, αλλά εκεί είναι που έχει κολλήσει. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξατάζει διεξωδικά τις επιλογές που έχει για να βελτιώσει το κέντρο της άμυνάς του και προσπαθεί να κάνει την καλύτερη επιλογή. Η Σίτι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην άμυνα και πέρυσι, και αυτό είναι κυρίως που θέλει να διορθώσει. Οι επιλογές όμως είναι περιορισμένες, τα οικονομικά σχεδόν περιορισμένα και η αγορά αρκετά στενή. Πάντως, οι πολίτες δείχνουν να έχουν καταλήξει στον εκλεκτό για αυτή τη θέση και αυτός είναι ο Ρούμπεν Ντίας!

Αρχικά ο Πεπ Γκουαρντιόλα ζήτησε τον Κουλιμπαλί. Η ομάδα προσπάθησε να τον φέρει στην Αγγλία αλλά τελικά προέκυψαν τα γνωστά προβλήματα με τους ποδοσφαιριστές της Νάπολι. Οι Ιταλοί είχαν συγκεκριμένες απαιτήσεις. Δεν διαπραγματεύονταν τις προσφορές. Η Σίτι φοβάτον το FFP. Και κάπως έτσι η μεταγραφή έχει μπει στον πάγκο, ή αλλιώς έχει χαλάσει οριστικά. Μετά την αποτυχία με Κουλιμπαλί, ο Πεπ στράφηκε στον Χιμένεθ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Εκεί τα πράγμα ήταν ακόμα πιο δύσκολα για τους Πολίτες καθώς οι ροχιμπλάνκος ξεκαθάρισαν ότι ο παίκτης δεν φεύγει εκτός κι αν καταβληθεί η ρήτρα του. Έτσι παρά τη γενναία προσφορά, και αυτή η κίνηση έπεσε στο κενό. Μετά, για μικρό διάστημα έπαιξε το όνομα του Κουντέ της Σεβίλλης, όμως και εκεί υψώθηκε τοίχος. Κάπως έτσι φτάσαμε στην περίπτωση του Ρούμπεν Ντίας της Μπενφίκα. Όλα τα λεφτά στον Ρούμπεν Ντίας η Σίτι!

Η πρόταση της Σίτι και ο Ολυμπιακός

Η Μάντσεστερ Σίτι πιστεύει πολύ στον Πορτογάλο και είναι έτοιμη να καταθέσει μία προσφορά που δύσκολα θα μπορέσει η Μπενφίκα να αρνηθεί. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η προσφορά που θα φτάσει στα γραφεία του πορτογαλικού συλλόγου αγγίζει τα 60 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο Οταμέντι που είναι προς παραχώρηση.

Η Μπενφίκα κατά πάσα πιθανότητα θα δεχτεί την προσφορά και η μεταργαφή είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. Βέβαια, αυτή η μεταγραφή επηρεάζει και τον Ολυμπιακό. Αν γίνει το deal. μετά οι Πορτογάλοι θα κινηθούν με μεγαλύτερη άνεση για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο από τους Πειραιώτες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βλέπουν με πολύ καλό μάτι το δίδυμο Σεμέδο – Οταμέντι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ