ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ένα ημίχρονο… κόλαση αρκεί για τη νέα Μπαρτσελόνα (vid)

Ξεκίνημα με το... δεξί για τον Ρόναλντ Κούμαν στη Λα Λίγκα με την Μπαρτσελόνα να διασύρει στη πρεμιέρα της την Βιγιαρεάλ με 4-0 στο Καμπ Νου.

Ένα ημίχρονο… κόλαση αρκεί για τη νέα Μπαρτσελόνα (vid)

Η επιστροφή της Μπαρτσελόνα στη δράση ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το πρώτο παιχνίδι του Ρόναλντ Κούμαν στη Λα Λίγκα συνοδεύτηκε με ευρεία νίκη της ομάδας του επί της Βιγιαρεάλ. Οι Καταλανοί επικράτησαν με 4-0 του «Κίτρινου υποβρυχίου» με τον Άνσου Φάτι να είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Δύο τα τέρματα του νεαρού επιθετικού, ένα του Μέσι και ένα αυτογκόλ του Πάου Τόρες διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Η νέα Μπαρτσελόνα υπό τις οδηγίες του Ρόναλντ Κούμαν αντιμετώπισε το βράδυ της Κυριακής τη Βιγιαρεάλ του Ουνάι Έμερι. Οι «Μπλαουγκράνα» παρατάχθηκαν με άκρως επιθετικό σχήμα έχοντας στην ίδια ενδεκάδα τους Μέσι, Γκριεζμάν, Φάτι και Κουτίνιο. Η τετράδα αυτή όπως είναι φυσικό πίεσε εξαρχής την άμυνα της Βιγιαρεάλ προκαλώντας σοβαρά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Ανσου Φάτι Μπαρτσελόνα

Η υπεροχή των Καταλανών δεν άρχισε να καρποφορήσει με τον Άνσου Φάτι να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της ομάδας του στη φετινή Λα Λίγκα. Ο Άλμπα πάτησε περιοχή στο 15′ και με ωραίο κόψιμο της μπάλας βρήκε τον Φάτι, με τον τελευταίο να τορπιλίζει τα αντίπαλα δίχτυα. Ο νεαρός τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε δύο τα τέρματα τόσο τα δικά του όσο και της ομάδας του. Νέα ομαδική προσπάθεια των γηπεδούχων με τον Φάτι να πλασάρει εύστοχα τον Σέρχιο Ασένχο.

Φάτι και Μέσι έδωσαν τη νίκη στη Μπαρτσελόνα

Με το 2-0 στη πλάτη η Βιγιαρεάλ αναγκάστηκε από νωρίς να ρισκάρει αναζητώντας το γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Αυτό έδωσε στην Μπαρτσελόνα να χτυπήσει στη κόντρα και να δημιουργήσει έξτρα κινδύνους στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 35′ οι «Μπλαουγκράνα»  κέρδισαν πέναλτι με τον Λιονέλ Μέσι να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο Αργεντινός κέρδισε τον Ασένχο, έγραψε το 3-0 και πανηγύρισε μαζί με τους υπόλοιπους την επιτυχία του. Ο χορός των γκολ για το πρώτο μέρος όμως δεν είχε ακόμη ολοκληρωθεί. Στο 45′ ο Πάου Τόρες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του έπειτα από κάθετη μπάλα του Μέσι στην μεγάλη περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Η Μπαρτσελόνα κάνοντας σωστή διαχείριση κατάφερε να αποτρέψει κάθε κίνδυνο από την περιοχή της. Η Βιγιαρεάλ επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας συμβιβαστεί με την συντριβή της. Ο Ουνάι Έμερι δεν έβρισκε τον τρόπο που θα μπορούσε να προκαλέσει πονοκέφαλο στον Ρόναλντ Κούμαν.

Οι φάσεις στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες με τους γηπεδούχους να έχουν μεν την κατοχή αλλά να μη την μετουσιώσουν σε νέα τέρματα. Έτσι μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι. Το τελικό 4-0 βρήκε τους Καταλανούς θριαμβευτές στη πρεμιέρα τους.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ