ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Έχασε τα αυγά και τα πασχάλια η Μπάγερν Μονάχου (vid)

Μία αγνώριστη Μπάγερν Μονάχου παρουσιάστηκε κόντρα στη Χοφενχαιμ, καθώς έχασε για πρώτη φορά μέσα στο 2020 με 4-1, σκορ που κολακεύει τους "βαυαρούς".

Έχασε τα αυγά και τα πασχάλια η Μπάγερν Μονάχου (vid)

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενήθηκε από την Χοφεχναϊμ στο Σινζχαϊμ. Στο χειρότερο παιχνίδι των “βαυαρών” επί εποχής Φλικ, η Χόφενχαιμ κέρδισε με 4-1 αντί για 7-1 αναδεικνύοντας τεράστια αμυντικά προβλήματα της Μπάγερν. Μετά από 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε την ήττα.

Οι “βαυαροί” ξεκίνησαν χωρίς τους Γκορέτσκα και Λεβαντόφσκι στο βασικό σχήμα. Τολισό και Ζίρκζει τους αντικαθιστούσαν. Στα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν οχυρωθεί στα καρέ τους, με τη Μπάγερν να κυκλοφορεί εξαιρετικά τη μπάλα.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 16. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπίτσακσιτς πήδηξε ψηλότερα και με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Το πάθος των παικτών της Χοφεχναιμ ξεχείλιζε, οι οποίοι με δυνατά τάκλιν έβαζαν τα πόδια τους στη φωτιά.

Ένα ακόμη λάθος της άμυνας της Μπάγερν έδωσε προβάδισμα 2 τερμάτων στην Χοφενχαιμ. Μετά από λάθος πάσα του Παβάρ, ο Νταμπάρ το εκμεταλλεύτηκε και με λόμπα μπροστά από τον Νόιερ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Η υψηλή γραμμή άμυνας των “βαυαρών” αποτελούσε βούτυρο στο ψωμί της γηπεδούχου ομάδας η οποία έχασε 2 ακόμη ευακιρίες Στο 30΄με τον Μπάουμγκάρντνερ και τον Κράμαριτς στο 32΄.

Η πρώτη καλή φάση για την Μπάγερν ήρθε στο 35ο λεπτό. Ο Μίλερ σέντραρε και ο Σανέ είδε την κεφαλιά του να περνάει λίγο άουτ. Την ποιότητα των “βαυαρών”, μας υπενθύμισε ο Κίμιχ στο 37ο λεπτό. Μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, η μπάλα έφτασε στον Κίμιχ, ο οποίος με γλυκιά λόμπα έξω από την περιοχή μείωσε σε 2-1.

H Xοφενχαιμ ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο με μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία. Αυτή τη φορά, ο Κράμαριτς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με τον Νόιερ να βάζει το χεράκι του. Μπάγερν

Και λίγα δέχτηκε η Μπάγερν Μονάχου

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τέλειωσε το πρώτο. Με χαμένες ευκαιρίες της Χοφενχαιμ. Ο Νταμπούρ στο 52ο λεπτό μετά από ασυνεννοησία του Κίμιχ με τον Μπόατενγκ βρήκε χώρο αλλά ο Νταμπούρ δε μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί.

Η Μπάγερν απάντησε στην ευκαιρία στο 56ο λεπτό, με τον Ζίρκζει να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι από κοντινή απόσταση. Οι γραμμές της Μπάγερν Μινάχου ήταν ασύνδετες και έμοιαζε ευάλωτη ανά πάσα στιγμή. Έτσι, παρόλο που η Μπάγερν είχε την κατοχή, οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 74΄αλλά ο Νόιερ δήλωσε παρών ακόμη μία φορά.

Τελικά, η Χοφενχαιμ πήρε αυτό που δικαιούταν στο 77ο με τον Κράμαριτς να πετυχαίνει το 3-1 και το 10ο γκολ του στα 4 τελευταία ματς.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την Μπάγερν, δέχτηκε και 4ο γκολ. Μετά από μια σειρά γκαφών από Μπόατενγκ, Αλάμπα και Νόιερ, ο Ντεμπού κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κράμαριτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ