ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ντόρτμουντ, τους γλέντησες – Καρυδάτη πρόκριση και “τέζα” η Ατλέτικο (vid)
Παρί για… ριφιφί στο Μοντζουίκ, 1-3 με Βιτίνια και Μπαπέ! (vids)
Αντσελότι… είσαι τρέλα: «Ρεάλ, μην αγχώνεσαι! Παίζουμε στην διοργάνωση μας»
Απίθανη… ζεμπεκιά από Χούμελς και μείωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης! (vid)
Μπαρτσελόνα – Παρί: ΚΟΚΚΙΝΗ ο Αραούχο, 1-1 ο Ντεμπελέ! (vid)
Εφιάλτης για Κέιν αν μείνει ξανά άτιτλος, αλλά θέλει να δείξει… κουλ
Προειδοποιεί ο Αρτέτα – «Επιστρέφουν αυτοί οι δύο! Πάμε για πρόκριση μέσα στο Μόναχο»
Μαγική ενέργεια από τον Γιαμάλ και έτοιμο γκολ στον Ραφίνια για το 1-0 της Μπαρτσελόνα! (vid)
Γιουνάιτεντ, σε διαλύει η Λίβερπουλ – Οι «reds»… παίρνουν τον στόχο του Τεν Χαγκ!
PODCAST: Neverkusen θέλατε; Φιλάκια από Τσάμπι!
H Νιούκαστλ θέλει να φέρει στο Νησί τον επόμενο σέντερ φορ που θα κάνει χαμό!
Έκαψαν φανέλα του Ντεμπελέ στη Βαρκελώνη! (vid)
Μπέλινγκχαμ σε Σίτι: «Σε λένε φαβορί! Ήσυχα, εμείς είμαστε η Ρεάλ…»
Μπαρτσελόνα VS Παρί, Ντόρτμουντ VS Ατλέτικο: Ιδού οι ενδεκάδες! (pics)
Champions League: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαναν Κόλαση την ατμόσφαιρα! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Μια Λέστερ… όνειρο στο Έτιχαντ (vid)

H εκπληκτική Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα, με τις «Αλεπούδες» περνούν σαν... άνεμος από την έδρα της Μάντσεστερ Σίτι.

Μια Λέστερ… όνειρο στο Έτιχαντ (vid)

Η Λέστερ έδειξε πως φέτος μπορεί να χτυπήσει ξανά μια θέση στη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «Αλεπούδες» έπιασαν από το λαιμό την υπνωτισμένη Μάντσεστερ Σίτι και τη διέλυσαν στο Έτιχαντ με 5-2. Βάρντι με τρία γκολ, Μάντισον και Τίλεμανς διαμόρφωσαν τον θρίαμβο των φιλοξενούμενων. Μαχρέζ και Άκε τα γκολ της Μάντσεστερ Σίτι.

Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Έτιχαντ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «Αλεπούδες» ταξίδεψαν στο Μάντσεστερ έχοντας το 2 στα 2 στις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος. Απέναντι τους όμως σήμερα ήξεραν πως η πρόκληση για θετικό αποτέλεσμα θα ήταν σαφώς μεγαλύτερη και αρκετά δύσκολη. Το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς βρέθηκε αντιμέτωπο με την πάνοπλη Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Το έργο των φιλοξενούμενων έγινε αρκετά πιο δύσκολο ακριβώς λίγα λεπτά μετά την σέντρα. Οι «Πολίτες» στο 3′ εκτέλεσαν το κόρνερ, η μπάλα βρέθηκε εντός περιοχής και από κει στα δίχτυα του Σμάιχελ. Δράστης για τους γηπεδούχους ο Ριγιάντ Μαχρέζ, με τον Αλγερινό με οβίδα να μην αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο κίπερ. Η Μάντσεστερ Σίτι έχοντας το προβάδισμα στο σκορ έδωσε από το ξεκίνημα τον δικό της ρυθμό στην αναμέτρηση. Μάχρεζ εναντίον Λέστερ

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος έχασαν πολλές φορές τη μπάλα στο κέντρο όμως δεν το πλήρωσαν. Οι «Πολίτες» μπορεί να είχαν την πρωτοβουλία ωστόσο δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε νέο τέρμα την καθολική υπεροχή τους. Η μπάλα όπως πάντα τιμωρεί έτσι η Σίτι δεν μπόρεσε να αποφύγει τα χειρότερα. Ο Γουόκερ στο 37′ ανέτρεψε τον Μπαρνς. Ο Τζέιμι Βάρντι ανέλαβε την εκτέλεση με την μπάλα να καρφώνεται στα δίχτυα του Έντερσον. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Ένα αποτέλεσμα που αδικεί τη Σίτι όχι τόσο όσο αφορά τις φάσεις αλλά τον έλεγχο των πρώτων 45 λεπτών.

Κατάπιε την Σίτι ο Βάρντι

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού άλλαξε άρδην. Η Λέστερ ισορρόπησε και με συντονισμένες προσπάθειες κατάφερε να πατήσει τη περιοχή του Έντερσον. Στο 54′ οι «Αλεπούδες» κυκλοφόρησαν εξαιρετικά τη μπάλα φέρνοντας την στα πόδια του Καστάνιε. Ο ταλαντούχος αμυντικός πάσαρε ιδανικά στον Βάρντι με τον τελευταίο με τακουνάκι να πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ. Τζέιμι Βάρντι Λέστερ

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί. Τέσσερα λεπτά αργότερα η αφέλεια της άμυνας της Σίτι στοίχισε ακόμη ένα πέναλτι. Ο Τζέιμι Βάρντι ανέλαβε την εκτέλεση πετυχαίνοντας με όμορφο τελείωμα το 1-3. Από εκείνο το σημείο και έπειτα το μυαλό των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι… χάλασε. Η Λέστερ πίστεψε το «τρίποντο» και με εξαιρετική άμυνα κατάφερε να αποδιοργανώσει τον αντίπαλό της.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς συνέχισε πιστή στο πλάνο της και εν τέλει δικαιώθηκε πανηγυρικά. Οι «Αλεπούδες» στο 76′ πέτυχαν ένα ακόμη γκολ. Ο Μάντισον λίγα λεπτά μετά την είσοδό του εξαπέλυσε ένα φανταστικό σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στο παραθυράκι του Έντερσον. Στη συνέχεια η Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησε να αντιδράσει από το σοκ.

Η επιστροφή της στα γκολ όμως άργησε, με τους «Πολίτες» να μειώνουν στο 85′ με κεφαλιά του Άκε. Ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων και οι πιθανότητες της υπέρβασης κόπηκαν αμέσως μετά από τρία λεπτά. Ο Μεντί ανέτρεψε τον Μάντισον με τον διαιτητή να δίνει τρίτο πέναλτι υπέρ της Λέστερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τίλεμανς με τον Βέλγο να διαμορφώνει με αυτό τον τρόπο το χορταστικό 2-5.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ