ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Μουνίρ και κάτω η Κάντιθ (vid)

Η Σεβίλλη απέδρασε με νίκη στην πρεμιέρα της στο ισπανικό πρωτάθλημα επικρατώντας της Κάντιθ (1-3) χάρις τα τέρματα των Μουνίρ και Ράκιτιτς στο φινάλε.

Μουνίρ και κάτω η Κάντιθ (vid)

H «χρυσή» αλλαγή του Τζουλιέν Λοπετέγκι, Μουνίρ χάρισε το τρίποντο στη Σεβίλλη στην πρεμιέρα της στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα. Η ομάδα από την Ανδαλουσία επικράτησε με 3-1 της Κάντιθ εκτός έδρας εκκινώντας με το… δεξί στη Λα Λίγκα. Γκολ στο φινάλε και για τον Ιβάν Ράκιτις!

Η πρεμιέρα της Σεβίλλης στην έδρα της νεοφώτιστης Κάντιθ δεν εξελίχθηκε ακριβώς όπως θα ήθελαν στην Ανδαλουσία. Οι κάτοχοι του Europa League ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις του στο ισπανικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενοι ενάντια σε μια ομάδα που δείχνει μαχητική μέχρι τέλους. Οι Σεβιγιάνοι είδαν από το ξεκίνημα πως η αποστολή τους απόψε δεν ήταν εύκολη.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς διάθεση να παίξουν στα ίσια τους αντιπάλους τους. Με αδιάκοπο πρέσινγκ η Κάντιθ κατάφερε να κουράσει την ήδη κουρασμένη Σεβίλλη. Οι παίκτες του Τζουλιέν Λοπετέγκι θυμίζουμε πως ήρθαν απόψε στο ματς έπειτα από τη παράταση της Πέμπτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί επικράτησαν των Ισπανών στη Βουδαπέστη κατακτώντας το Super Cup Ευρώπης χάρις το τέρμα του Τσάβι Μαρτίνεζ.

Στα του σημερινού αγώνα το πρώτο ημίχρονο είχε φάσεις εκατέρωθεν. Η Κάντιθ με τον Αλβάρο Νεγρέδο στην κορυφή δημιούργησε πολλάκις κινδύνους στην άμυνα της Σεβίλλης. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να πατήσουν περιοχή χάρις τις εμπνεύσεις των μέσων τους. Παρόλα αυτά καμία προσπάθεια των δύο ομάδων δε μετουσιώθηκε σε τέρμα στο πρώτο μέρος. Το 0-0 ήρθε φυσιολογικά με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια. Νάβας στην αρχή Μουνίρ στη συνέχεια

Ντε Γιονγκ και Μουνίρ για την ανατροπή

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε αισθητά. Σε αυτό βοήθησε το τέρμα της Κάντιθ στο 48′. Ο Πόνσε βρέθηκε σε θέση βολής με τον ταλαντούχο άσσο να κερδίζει τον Μπόνο βάζοντας δύσκολα στη Σεβίλλη. Οι φιλοξενούμενοι μετά το 1-0 εις βάρος τους ήταν αναγκασμένοι να ρισκάρουν και να κυνηγήσουν τουλάχιστον το τέρμα της ισοφάρισης.

Η πίεση στα καρέ της Κάντιθ αυξήθηκε λεπτό με το λεπτό. Ο Τζουλιέν Λοπετέγκι έριξε στον αγωνιστικό χώρο όλα του τα όπλα και κατά το ήμισυ δικαιώθηκε. Στο 65′ η ομάδα από την Ανδαλουσία έφερε το παιχνίδι στην ισορροπία. Ο Χεσούς Νάβας έκανε την επέλαση από τα δεξιά, σέντραρε για τον Ντε Γιονγκ και ο Ολλανδός έπραξε το σωστό. Η κεφαλιά του έμπειρου φορ κατέληξε στα δίχτυα της Κάντιθ με το 1-1 ανεβάζοντας τη ψυχολογία των Σεβιγιάνων.

Οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο μέρος παραμέρισαν τη κούραση και τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Εν τέλει η ομάδα του Λοπετέγκι δικαιώθηκε με τον Μουνίρ στο 89′ να χαρίζει προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Αυτή μάλιστα σφραγίστηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ιβάν Ράκιτιτς να πετυχαίνει το πρώτο τέρμα μετά την επιστροφή του στην ομάδα. Το 3-1 έμελλε να είναι το τελικό σκορ της συνάντησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ