ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Πάλι καλά που υπάρχει και ο Ρονάλντο… (vid)

Γλίτωσε από τα χειρότερα τη Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να αφήνει δυο βαθμούς στην έδρα της Ρόμα.

Πάλι καλά που υπάρχει και ο Ρονάλντο… (vid)

Δεν μπόρεσε να συνδυαστεί με νίκη το ντεμπούτο του Αλβάρο Μοράτα στη δεύτερη θητεία του στη Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς στη Ρώμη φέρνοντας 2-2 με τη Ρόμα. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας σε δυο αγωνιστικές έχει τέσσερις βαθμούς ούσα στην 4η θέση μαζί με τη Σασουόλο. Από την πλευρά της η Ρόμα πήρε τον πρώτο της βαθμό και μάλιστα είχε μεγάλη ευκαιρία και για νίκη! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης με τα δυο γκολ της Γιούβε να του ανήκουν.

Το ένα με πέναλτι μεν, αλλά το άλλο ήταν… χάρμα ιδέσθαι. Από την άλλη, ο Έντιν Τζέκο ήταν κάπως μοιραίος για την ομάδα του χάνοντας τρομερές ευκαιρίες. Μην αδικήσουμε βέβαια και τον Τζόρνταν Βερετούτ που έβαλε και τα δύο γκολ της Ρόμα…

Πέναλτι η Ρόμα, με το ίδιο… νόμισμα απάντησε ο Ρονάλντο

Η αλήθεια είναι πως η Ρόμα ήταν πιο δραστήρια στην αρχή του ματς, με τη Γιουβέντους να την περιμένει στο μισό γήπεδο. Μάλιστα, ευτύχησε να προηγηθεί καθώς ο Ραμπιό έκανε χέρι μες στην περιοχή και έτσι ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Βερετούτ ανοίγοντας το σκορ.

Ωστόσο, με το ίδιο τρόπο απάντησε η Γιουβέντους. Ο Πελεγκρίνι υπέπεσε σε παράβαση κάνοντας κι αυτός χέρι, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ισοφαρίζει το ντέρμπι.

Ο Βερετούτ το πήρε προσωπικά, τα έσπασε ο Τζέκο!

Η Ρόμα δεν άφησε τη Γιουβέντους να πάει με πολλές ελπίδες στα αποδυτήρια. Ο Βερετούτ την τιμώρησε ξανά νικώντας τον Σέζνι με όμορφο δυνατό σουτ. Οι «τζιαλορόσι» είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 56΄ με τον Έντιν Τζέκο. Ο Βόσνιος επιθετικός κατάφερε να στείλει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Σέζνι όντας ολομόναχος στην περιοχή!

Τα πράγματα για τη Γιουβέντους έδειξαν να σκουραίνουν… Ο Ραμπιό αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Ο Τζέκο πάλι έγινε δέκτης πολλών αρνητικών σχολίων μιας και λίγο αργότερα έχασε φάση καρμπόν αδυνατώντας να κάνει το 3-1 και να τελειώσει το ματς.

Έτσι, μίλησε η κλάση του Κριστιάνο Ρονάλντο… Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ απογειώθηκε, έμεινε στον αέρα και με εξαιρετική κεφαλιά ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ