ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Η εκδίκηση της Λίβερπουλ είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο (vid)

Μετά τις 2 τελευταίες ήττες της από την Άρσεναλ, η Λίβερπουλ πήρε πίσω το αίμα της κερδίζοντας εντός έδρας τους "κανονιέρηδες" με 3-1, κάνοντας το 3 στα 3.

Η εκδίκηση της Λίβερπουλ είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο (vid)

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, η Λίβερπουλ υποδέχθηκε την Άρσεναλ στο “Άνφιλντ”. Οι “κόκκινοι” παίζοντας το καλύτερο παιχνίδι τους μετά την καραντίνα ξεδίπλωσαν στον αγωνιστικό χώρο όλες τις αρετές τους, με την τελικό 3-1 αποτέλεσμα να λέει την πλήρη αλήθεια του αγώνα. Έτσι, οι πρωταθλητές Αγγλίας έκαναν το 3 στα 3 και είναι πια μόνοι πρώτοι στην κορυφή. Όσον αφορά την ομάδα του Αρτέτα, είχε πολλούς παίκτες σε κακή μέρα και γνώρισε την πρώτη της ήττα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, οι “κόκκινοι” ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας και ασκούσαν πίεση στα αντίπαλα καρέ. Απείλησαν, μάλιστα, με τον Φαν Ντάικ μετά από μία σειρά διαδοχικών κόρνερ που κέρδισαν στο πρώτο τέταρτο.

Στο 15ο λεπτό η μεγαλύτερη ευκαιρία της Λίβερπουλ ήρθε από τα πόδια του Μανέ μετά από γύρισμα του Αλεξάντερ. Ωστόσο, ο Λένο δήλωσε παρών αποσοβώντας τον κίνδυνο

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν στα σχοινιά, και είδαν το δοκάρι να τους σώζει μετά από σουτ του Άρνολντ στο 22ο λεπτό. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ χάρη σε ένα δώρο του Ρόμπερτσον. Το τσαφ του Σκωτσέζου στο 25ο λεπτό έδωσε την ευκαιρία στον Λακαζέτ να ανοίξει το σκορ από κοντά.

H Λίβερπουλ απάντησε άμεσα, με τον Σαλάχ να  ντριμπλάρει τον Τίρνει και μετά το γύρισμα του, ο Μανέ να επωφελείται και να σκοράρει προ κενής εστίας. Στο 35ο λεπτό, ο Ρόμπερτσον πήρε το αίμα του πίσω. Μετά από σέντρα του Αλεξάντερ, κατάφερε να πατήσει περιοχή και με ψύχραιμο τελείωμα έφερε το ματς τούμπα. Αυτή ήταν η 7η φορά στις τελευταίες 8 συμμετοχές του Σκωτσέζου που έχει συμμετοχή σε ένα γκολ της ομάδας του.

Το πρέσινγκ της Λίβερπουλ ήταν εξουθενωτικό και οι παίκτες του Άρτετα πραγματοποιούσαν αρκετά λάθη. Την ίδια ώρα, μετά το 2-1,οι “κανονιέρηδες” με βαθιές μπαλιές από την άμυνα μάταια επιχειρούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

H Άρσεναλ λύγισε υπό την πίεση

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Κλοπ συνέχισε να κυριαρχεί με τη μπάλα στα πόδια της. Ωστόσο, κινδύνεψε να δεχτεί γκολ, καθώς έπαιζε ψηλά την άμυνα της. Ειδικότερα, στο 62ο λεπτό, ο Λακαζέτ παρέλαβε την κάθετη πάσα του Θεμπάγιος αλλά ο Άλισον τον νίκησε με εμφατικό τρόπο.

2 λεπτά αργότερα, ο Μανέ απάντησε στην ευκαιρία με κοντινό άστοχο πλασέ.

Η ασφυκτική πίεση της Λίβερπουλ δημιουργούσε τεράστιους μπελάδες στους “κανονιέρηδες”, ο οποίοι συνήθως έχαναν τη μπάλα.

Στο 75ο λεπτό, σε μία ακόμη κάθετη του Θεμπάγιος, ο Άλισον λειτούργησε σωτήρια βγαίνοντας από την εστία πριν προλάβει ο Ενκέτια να γίνει επικίνδυνος. Η κόπωση στα πόδια των φιλοξενούμενων ήταν φανερή όσο περνούσαν τα λεπτά.

Η Λίβερπουλ προσπαθούσε να το κεμεταλλευτεί αυτό, καθώς έμοιαζε να έχει ακόμα ενέργεια. Ωστόσο, ο Ντιόγκο Ζότα αστόχησε από πλεονεκτική θέση μετά από μπαλιά “τρύπα” του Σαλάχ.

Αυτό που δεν πέτυχε στο 83, το κατάφερε ο Πορτογάλος τελικά στο 89ο λεπτό. Ειδικότερα, ο Ζότα μετά από διώξιμο με ένα σκαστό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ