ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέλπιστο δώρο της Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

“Βράζει” με Ντεμπελέ ο Κούμαν! Άργησε στην προπόνηση!

Ακόμη ένα πειθαρχικό παράπτωμα από τον Ουσμάν Ντεμπελέ κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Μπαρτσελόνα, όπως έκανε γνωστό η "Marca".

“Βράζει” με Ντεμπελέ ο Κούμαν! Άργησε στην προπόνηση!

Δεν είναι η πρώτη φορά που αργεί σε προπόνηση. Λογικά ούτε και η τελευταία. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έχει δείξει πολλάκις πόσο… ασυνεπής είναι. Πόσο κακό παράδειγμα επαγγελματία. Παρά το γεγονός πως παίζει σε μία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα. Παρά το γεγονός πως έχει λαμβάνειν ένα σκασμό χρήματα.

Ο Γάλλος εξτρέμ συνεχίζει να απογοητεύει τους ανθρώπους του συλλόγου. Όχι με τις εμφανίσεις του εντός γηπέδου. Αλλά με την συμπεριφορά του εκτός των τεσσάρων γραμμών. Όπως έκανε γνωστό η “Marca” ο νεαρός επιθετικός άργησε περίπου 15 λεπτά να δώσει το “παρών” στο προπονητικό κέντρο των Καταλανών.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο αυτό δεν άργησε να γίνει θέμα. Επίσης, αυτή η κίνηση ήταν αρκετή, ώστε να βγάλει τον Ρόναλντ Κούμαν από τα… ρούχα του. Ο Ολλανδός προπονητής έχει δείξει με πράξεις ότι θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές του “σούζα”. Τα πειθαρχικά θέματα είναι πολύ ψηλά για εκείνον. Οπότε δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρχει και ανάλογη τιμωρία στον Ντεμπελέ. Από κοντά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την περίπτωση του Ντεμπελέ!

Από κοντά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την περίπτωση του Ντεμπελέ!

Σε λίγες ημέρες η Μπαρτσελόνα έδιωξε με συνοπτικές διαδικασίες ποδοσφαιριστές που είχαν προσφέρει πάρα πολλά στον σύλλογο. Ιβάν Ράκιτιτς και Λουίς Σουάρες είναι κλασικές περιπτώσεις. Λίγο πιο μετά ακολουθεί ο Αρτούρο Βιντάλ. Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν τους είχε στα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Οπότε οι Καταλανοί αποφάσισαν να τους “σκοτώσουν” σε ομάδες που έδειξαν άμεσα ενδιαφέρον.

Αν έκαναν καλά ή όχι αυτό θα φανεί στην πορεία. Ωστόσο, η περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ είναι διαφορετική. Είναι από αυτές που προκαλούν ενδιαφέρον, μυστήριο και… προβληματισμό. Ο Γάλλος εξτρέμ μπορεί να είναι από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που διαθέτει η “Μπάρτσα” στο ρόστερ της, αλλά και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο όσον αφορά τη θέση του.

Παρόλα αυτά η συμπεριφορά του εκτός γηπέδου είναι παιδική. Ακόμη και έτσι οι Ισπανοί δείχνουν να μην έχουν σαν άμεσο στόχο να τον πουλήσουν. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα βρουν άμεσα αγοραστές. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία από τις ομάδες που… καλοβλέπουν τον Ντεμπελέ. Ωστόσο, όσο οι “μπλαουγκράνα” δεν τον έχουν στη μεταγραφική τους λίστα, τότε δύσκολα μπορούν να τον αγοράσουν οι “κόκκινοι διάβολοι”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ