ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Δεν ανανεώνει και μένει ελεύθερος ο Αλάμπα!

«Χλωμό» το μέλλον του Νταβίντ Αλάμπα στη Μπάγερν Μονάχου - Οι διαπραγματεύσεις έχουν σταματήσει και ο παίκτης οδεύει προς το να μείνει ελεύθερος.

Δεν ανανεώνει και μένει ελεύθερος ο Αλάμπα!

Εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν στο θέμα του Νταβίντ Αλάμπα. Εδώ και καιρό έχει προκύψει σοβαρότατο θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του Αυστριακού. Ο Αλάμπα μετά από σερί πολύ επιτυχημένων χρονιών με τη Μπάγερν Μονάχου ζητά μία πολύ γενναία αύξηση για να παραμείνει στο γερμανικό σύλλογο και να υπογράψει καινούργιο συμβόλαιο. Αυτό δεν γίνεται δεκτό από τους Βαυαρούς που δεν προτίθενται να πληρώσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό και ο Αλάμπα είναι στον αέρα. Βάσει των τελευταίων εξελίξεων μάλιστα, είναι «τελείως στον αέρα».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η διοίκηση της Μπάγερν έχει σταματήσει τις διαπραγματεύσεις με τον 28χρονο αμυντικό. Κι αυτό διότι, οι «Βαυαροί» του πρότειναν νέο συμβόλαιο αλλά με μειωμένες αποδοχές και ο Αλάμπα, δεν δέχθηκε τους συγκεκριμένους όρους. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του έμπειρου άσου, Πίνι Ζάχαβι, φαίνεται πως ξεκαθάρισε στην διοίκηση, ότι κινδυνεύει να χάσει τον Αλάμπα, με ελεύθερη μεταγραφή το 2021. Οι ιθύνοντες του γερμανικού συλλόγου, από την πλευρά τους, όπως αναφέρει το «kicker», βλέποντας πως οι διαπραγματεύσεις δεν προχωράνε όπως οι ίδιοι επιθυμούν, δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο αποχώρησης του από το ρόστερ, ως ελεύθερος. Ετσι, ο Αλάμπα θα έχει τη δυνατότητα να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί ως ελεύθερος. Δεν ανανεώνει και μένει ελεύθερος ο Αλάμπα!

Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα που ενδιαφέρεται για τον Αλάμπα, παρακολουθεί τις εξελίξεις. Οι Καταλανοί θέλουν τον ποδοσφαιριστή και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Οι προοπτικές είναι δύο. Είτε να κάνει μία μικρή πρόταση για τον παίκτη. Μιας και υπάρχει ρήξη με τη διοίκηση. Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να περιμένει. Να περιμένει μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του και να τον πάρει ελεύθερο. Βέβαια αυτό έχει κινδύνους. Κίνδυνος νούμερο ένα είναι ο παίκτης τελικά να τα βρει με τη Μπάγερν Μονάχου. Εκτός αυτού, σοβαρός κίνδυνος είναι το ενδιαφέρον που θα προκύψει για τον ποδοσφαιριστή και από άλλες ομάδες. Αν φτάσουμε μέχρι το Γενάρη χωρίς ανανέωση, σίγουρα πολλές ομάδες θα κυνηγήσουν τον Αλάμπα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ