ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Δεν ανανεώνει και μένει ελεύθερος ο Αλάμπα!

«Χλωμό» το μέλλον του Νταβίντ Αλάμπα στη Μπάγερν Μονάχου - Οι διαπραγματεύσεις έχουν σταματήσει και ο παίκτης οδεύει προς το να μείνει ελεύθερος.

Δεν ανανεώνει και μένει ελεύθερος ο Αλάμπα!

Εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν στο θέμα του Νταβίντ Αλάμπα. Εδώ και καιρό έχει προκύψει σοβαρότατο θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του Αυστριακού. Ο Αλάμπα μετά από σερί πολύ επιτυχημένων χρονιών με τη Μπάγερν Μονάχου ζητά μία πολύ γενναία αύξηση για να παραμείνει στο γερμανικό σύλλογο και να υπογράψει καινούργιο συμβόλαιο. Αυτό δεν γίνεται δεκτό από τους Βαυαρούς που δεν προτίθενται να πληρώσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό και ο Αλάμπα είναι στον αέρα. Βάσει των τελευταίων εξελίξεων μάλιστα, είναι «τελείως στον αέρα».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η διοίκηση της Μπάγερν έχει σταματήσει τις διαπραγματεύσεις με τον 28χρονο αμυντικό. Κι αυτό διότι, οι «Βαυαροί» του πρότειναν νέο συμβόλαιο αλλά με μειωμένες αποδοχές και ο Αλάμπα, δεν δέχθηκε τους συγκεκριμένους όρους. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του έμπειρου άσου, Πίνι Ζάχαβι, φαίνεται πως ξεκαθάρισε στην διοίκηση, ότι κινδυνεύει να χάσει τον Αλάμπα, με ελεύθερη μεταγραφή το 2021. Οι ιθύνοντες του γερμανικού συλλόγου, από την πλευρά τους, όπως αναφέρει το «kicker», βλέποντας πως οι διαπραγματεύσεις δεν προχωράνε όπως οι ίδιοι επιθυμούν, δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο αποχώρησης του από το ρόστερ, ως ελεύθερος. Ετσι, ο Αλάμπα θα έχει τη δυνατότητα να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί ως ελεύθερος. Δεν ανανεώνει και μένει ελεύθερος ο Αλάμπα!

Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα που ενδιαφέρεται για τον Αλάμπα, παρακολουθεί τις εξελίξεις. Οι Καταλανοί θέλουν τον ποδοσφαιριστή και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Οι προοπτικές είναι δύο. Είτε να κάνει μία μικρή πρόταση για τον παίκτη. Μιας και υπάρχει ρήξη με τη διοίκηση. Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να περιμένει. Να περιμένει μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του και να τον πάρει ελεύθερο. Βέβαια αυτό έχει κινδύνους. Κίνδυνος νούμερο ένα είναι ο παίκτης τελικά να τα βρει με τη Μπάγερν Μονάχου. Εκτός αυτού, σοβαρός κίνδυνος είναι το ενδιαφέρον που θα προκύψει για τον ποδοσφαιριστή και από άλλες ομάδες. Αν φτάσουμε μέχρι το Γενάρη χωρίς ανανέωση, σίγουρα πολλές ομάδες θα κυνηγήσουν τον Αλάμπα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ