ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

«Εγωιστής ο Σαλάχ, δεν δίνει την μπάλα και τσαντίζει τους συμπαίκτες του»!

Σκληρή κριτική έχει δεχτεί ο Μοχάμεντ Σαλάχ από δυο παλαίμαχους Άγγλους ποδοσφαιριστές με κοινό στοιχείο ότι είναι... ατομιστής!

«Εγωιστής ο Σαλάχ, δεν δίνει την μπάλα και τσαντίζει τους συμπαίκτες του»!

Μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Άρσεναλ, εμφανίστηκαν ορισμένα άσχημα σχόλια που έχουν να κάνουν με τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν σκόραρε κάποιο τέρμα χθες, αλλά ούτε έδωσε κάποια ασίστ στους συμπαίκτες του. Με αφορμή αυτό και τη γενικότερη εικόνα που βγάζει ο 28χρονος άσος, δέχτηκε σκληρή κριτική.

Αυτή προήλθε από δυο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Και μάλιστα, υπήρξαν αντίπαλοι, μιας και έπαιξαν σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. Για την ακρίβεια ο ένας είναι ο Γκάρι Νέβιλ και ο άλλος ο Εμίλ Χέσκεϊ. Ωστόσο, αμφότεροι τάχθηκαν κατά του Σαλάχ σε δηλώσεις τους.

Ας ξεκινήσουμε με τα όσα είπε ο Νέβιλ. Ο παλαίμαχος δεξιός μπακ ήταν από τις σημαίες της Γιουνάιτεντ αφού αγωνίστηκε σε όλη του την καριέρα στο Μάντσεστερ, από το 1992 ως το 2011. Πλέον, έχει πάρει το δρόμο της προπονητικής με τελευταία του αξιοσημείωτη δουλειά πριν τέσσερα χρόνια. Τότε είχε προπονήσει τη Βαλένθια με όχι και τόσο καλά αποτελέσματα… Σαλάχ

«Βγάζει εγωισμό ο Σαλάχ»

Ο 45χρονος προπονητής μολονότι μόνιμος αντίπαλος της Λίβερπουλ, έχει εκφράσει ότι οι «κόκκινοι» είναι φαβορί και για τον φετινό τίτλο. Όμως, δεν έχει να πει θετικά λόγια για τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Σε τοποθέτησή του χαρακτήρισε εγωιστή τον Αιγύπτιο φορ. «Βγάζει έναν εγωισμό στο χορτάρι. Δεν δίνει εύκολα την μπάλα στους συμπαίκτες του με αποτέλεσμα αυτοί να μην είναι ευχαριστημένοι μαζί του», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά με περισσότερη κατανόηση στον Σαλάχ, κινήθηκε και ο άλλοτε επιθετικός της Λίβερπουλ, Εμίλ Χέσκεϊ. Ο 42χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη Λίβερπουλ την τετραετία 2000-2004, ενώ αξιοσημείωτη καριέρα έκανε και στη Λέστερ. Εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά ο θηριώδης επιθετικός προτού πάρει μεταγραφή για τους κόκκινους του Μερσεϊσάιντ.

«Θεωρώ πως ο Σαλάχ δεν θα αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του. Κυνηγάει να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα και θέλει συνεχώς να σκοράρει αυτός. Όμως, έτσι είναι κάποιος που θέλει να σκοράρει 20-25 γκολ σε κάθε σεζόν. Είναι αλήθεια ότι θέλει να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία για γκολ. Δεν θέλει εύκολα να μοιράσει την ασίστ. Έτσι είναι και δεν μπορεί να τον αλλάξει κανείς, αλλά αυτό τον έχει πάει ψηλά και είναι αυτός που βλέπετε.», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χέσκεϊ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ