ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί κινδυνεύει να χάσει για αρκετούς μήνες τον Νεϊμάρ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν περιμένει πως και πως την αυριανή απόφαση σχετικά με το συμβάν στην αναμέτρηση κόντρα στην Μαρσέιγ. Σε δύσκολη θέση ο Νεϊμάρ...

Η Παρί κινδυνεύει να χάσει για αρκετούς μήνες τον Νεϊμάρ!

Η εκκίνηση της Παρί Σεν Ζερμέν στην φετινή αγωνιστική σεζόν δεν είναι και η καλύτερη δυνατή! Στις πρώτες αγωνιστικές του γαλλικού πρωταθλήματος οι πρωταθλητές της Λιγκ 1, έχουν ήδη χάσει αρκετούς βαθμούς. Ωστόσο, αυτό που δεν περίμενε κανείς είναι… πως η αγωνιστική εικόνα της ομάδας και ειδικά στα μετόπισθεν είναι ιδιαίτερα προβληματική.

Από τους πλέον άτυχους σε αυτό το ξεκίνημα είναι και ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος άσσος βρέθηκε θετικός στον κορωναϊό και έμεινε εκτός για την πρεμιέρα των Παριζιάνων, κάτι που στοίχισε στην ομάδα του Τούχελ. Με την επιστροφή του στο ματς κόντρα στην Μαρσέιγ, ο πολύπειρος άσσος είχε φραστικό και όχι μόνο επεισόδιο με τον Σακάι και τον Άλβαρο Γκονζάλεζ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στην αναμέτρηση κόντρα στην Ρεμς υπέστη έναν τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός δράσης για μια εβδομάδα. Όπως αντιλαμβάνεστε… είναι μια ιδιαίτερα επεισοδιακή εκκίνηση για τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρί

Σίγουρα οι Παριζιάνοι χωρίς τον Νεϊμάρ είναι μια… διαφορετική ομάδα. Ο Βραζιλιάνος μαζί φυσικά και με τον Κίλιαν Μπαπέ είναι το Α και το Ω για την επιθετική γραμμή του συλλόγου. Όπως αντιλαμβάνεστε το έργο του Τούχελ δυσκολεύει όταν δεν έχει τον πρώην άσσο της Μπαρτσελόνα.

Πάντως το… σενάριο μπορεί να γίνει ακόμα χειρότερο για τον προπονητή και γενικότερα για τον σύλλογο της Παρί! Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα ένα σενάριο που θέλει την γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου να τιμωρεί με… 10 αγωνιστικές τον Βραζιλιάνο, για το επεισόδιο στο ματς με την Μαρσέιγ!

Αυτό δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται στην Παρί Σεν Ζερμέν! Πάντως ακόμα και αν τιμωρηθεί, θα δώσει κανονικά το παρών τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η τιμωρία δεν θα έχει ισχύ για τις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.

Αύριο θα εκδικαστεί η υπόθεση από το ματς Παρί-Μαρσέιγ και θα γνωστοποιηθεί η απόφαση. Πάντως ήδη οι πρωταθλητές Γαλλίας, ετοιμάζουν το πλάνο του χωρίς τον Βραζιλιάνο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ