ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κοντά σε Καβάνι και Γιόβιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Πάει για μεγάλα πράγματα όσον αφορά την επιθετικής της γραμμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρίσκεται κοντά σε Καβάνι και Γιόβιτς!

Κοντά σε Καβάνι και Γιόβιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει πως έχει εμφανές πρόβλημα στη δημιουργία εύκολων γκολ. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους με πρόσφατο παράδειγμα το ματς με την Μπράιτον. Χρειάστηκε το πέναλτι του Μπρούνο Φερνάνες για να πάρει το διπλό από μια θεωρητικά βατή έδρα. Έτσι, θέλει να κλείσει επιθετικό πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία, οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να ταράξουν τα νερά της Ευρώπης! Πώς θα το κάνουν αυτό; Μα, φέρνοντας δυο ικανότατους επιθετικούς, τον Έντισον Καβάνι και τον Λούκα Γιόβιτς!

Βέβαια, οι περιπτώσεις των δυο σέντερ φορ δεν είναι και οι πιο εύκολες. Για την ακρίβεια, ο Καβάνι συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες στο να φορέσει την κόκκινη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και έχει ακουστεί για τη… μισή Ευρώπη. Ηλικιακά δεν είναι μεγάλος (33) και μπορεί ακόμα να προσφέρει σε υψηλό επίπεδο. Γιουνάιτεντ

Ταιριάζει «γάντι» στη Γιουνάιτεντ

Αναμφίβολα ένας παίκτης σαν τον Καβάνι θα είναι εξαιρετική λύση για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Μαζί με τους Άντονι Μαρσιάλ και Μάρκους Ράσφορντ σίγουρα θα δέσει και η επίθεση της Γιουνάιτεντ θα ανέβει επίπεδο. Ο δεξιοπόδαρος φορ έχει πρόσφατα ολοκληρώσει τη θητεία του στην Παρί Σεν Ζερμέν με επιτυχία. Συγκεκριμένα, σε 301 εμφανίσεις σκόραρε 200 φορές σε όλες τις διοργανώσεις.

Προτού μεταβεί στο Παρίσι το 2013, είχε κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Νάπολι. Άλλωστε δεν είναι ψέμα ότι έχει αγαπηθεί όσο λίγοι στο «Σαν Πάολο». Ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στην Παλέρμο όταν η ιστορική ομάδα ήταν εδραιωμένη στη Serie A μέχρι τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. Γιουνάιτεντ

Το «στοίχημα» με Γιόβιτς

Από την άλλη, υπάρχει και ο Λούκα Γιόβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2025. Από τον περσινό Ιούλιο που αγωνίζεται στη «βασίλισσα» ο 22χρονος επιθετικός μετράει μονάχα 28 συμμετοχές και 2 γκολ. Αν ρωτήσει κανείς ευθέως τον Ζινεντίν Ζιντάν ποιος επιθετικός του έρχεται πρώτος στο μυαλό, δεν θα είναι ο Γιόβιτς…

Ως τώρα στη σεζόν έχει παίξει 71 λεπτά κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις την Κυριακή, δίχως να πετύχει κάποιο γκολ. Έτσι, δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα της Ευρώπης, με τη Γιουνάιτεντ να είναι από τα φαβορί. Όμως, ακούγεται ότι η Ρεάλ τον προτείνει και στη Ρόμα, συνεπώς η περίπτωσή του είναι δύσκολη για την αγγλική ομάδα. Πάντως, η λογική λέει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποκτήσει έναν εκ των Καβάνι και Γιόβιτς, όχι και τους δύο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ