ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ο Ολυμπιακός για 20η φορά στα αστέρια

Για 20η φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά και την εκτός έδρας λευκή ισοπαλία κόντρα στην Ομόνοια.

Ο Ολυμπιακός για 20η φορά στα αστέρια

Στο πλαίσιο της ρεβάνς για τα play off του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός φιλοξενήθηκε από την Ομόνοια στο “ΓΣΠ”. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν απειλήθηκαν στην ουσία ποτέ και μετά την λευκή ισοπαλία εξασφάλισαν την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς είχαν επικρατήσει της Ομόνοιας με 2-0. Αυτή ήταν η έκτη πρόκριση του Μαρτίνς σε προκριματική φάση ευρωπαϊκού αγώνα. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έμεινε αήττητος σε ευρωπαϊκό παιχνίδι προκριματικής φάσης για 18ο συνεχόμενο ματς.

Η πρώτη μεγάλη φάση άνηκε στον Ολυμπιακό στο 4ο λεπτό. Μετά από κάθετη πάσα του Βαλμπουενά, ο Ελ Αραμπί προσπάθησε με τη μία να σκοράρει αλλά χωρίς επιτυχία.

Το σκορ του πρώτου αγώνα ανάγκαζε την κυπριακή ομάδα να παίζει πιο ανοιχτά κάτι που έδινε ένα πιο γρήγορο ρυθμό στην αναμέτρηση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι “ερυθρόλευκοι” να βρίσκουν περισσότερους κενούς χώρους. Ωστόσο, ο Ραντζέλοβιτς αυτή τη φορά δε μπόρεσε να βρει εστία στο 19ο λεπτό από πλεονεκτική θέση.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πρόβλημα να αφήνουν τους γηπεδούχους να έχουν τη μπάλα, περιμένοντας την ευκαιρία τους στην κόντρα. Εξάλλου, οι γηπεδούχοι έμοιαζαν ανήμποροι να δημιουργήσουν κάθετα κόντρα σε μία καλά οργανωμένη άμυνα.

Δεν επέτρεψε ποτέ στην Ομόνοια να τον απειλήσει

Έτσι, κύλησε το πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να μην κινδυνεύει καθόλου και να κυκλοφορεί όποτε χρειαζόταν τη μπάλα με υπομονή.

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους παίκτες του Μαρτίνς να κερδίζουν 2 κόρνερ στα πρώτα 10 λεπτά. Ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει μέτρα στην επανάληψη και χρειάστηκε να επέμβει ο Φαμπιάνο στο μακρινό σουτ του Καμαρά στο 61΄.

4 λεπτά αργότερα ο Ελ Αραμπί έχασε απίστευτη ευκαιρία να σκοράρει μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Φαμπιάνο. Σε κάθε περίπτωση, οι φιλοξενούμενοι ήταν ακόμα περισσότερο κυρίαρχοι στο δεύτερο 45λεπτο, μην επιτρέποντας στην Ομόνοια να “ξεμυτίσει”.

Στο 78ο λεπτό, ο Βαλπουενά ανάγκασε τον Φαμπιάνο σε εντυπωσιακή απόκρουση μετά από εκτέλεση φάουλ. Ο Φαμπιάνο κρατούσε ζωντανή την Ομόνοια με μία ακόμη θεαματική επέμβαση σε πλασέ του Μασούρα στο 82ο λεπτό.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, με τον Φορτούνη και τον Καφού να μπαίνει στο 90ο λεπτό ως αλλαγή πριν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ