ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το «χρυσό» ντουέτο στα στόπερ της Μπαρτσελόνα
Tα ουρλιαχτά του Γκάρι Νέβιλ στο γκολ του Ντιαλό κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)
Οργή στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον διαιτητή Μουνουέρα λόγω Βινίσιους
Εθνική Ελλάδος: Ανακοίνωσε φιλικό με μεγαθήριο μια εβδομάδα πριν το EURO
Η Γιουνάιτεντ τα δίνει όλα στον Πορτογάλο που θα της αλλάξει τη ζωή
Οι δύο βασικοί «πυλώνες» της Γερμανίας στο EURO2024
H Γιουβέντους κάνει δικό της τον στόπερ που ήθελε διακαώς η Μπαρτσελόνα
Αλλάζουν… μυαλά στην Μπαρτσελόνα – Προς παραμονή ο Τσάβι
Εθνική Ελλάδος: Η πιθανή ενδεκάδα στον «τελικό» με το Καζακστάν
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Τρομερά παράπονα Τιάγκο Σίλβα για Παρί!

Ο Τιάγκο Σίλβα έφυγε με πικρία από την Παρί και δεν έκρυψε ότι έχει τρομερά παράπονα από την πρώην ομάδα του - Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Τρομερά παράπονα Τιάγκο Σίλβα για Παρί!

Τρομερά παράπονα του Τιάγκο Σίλβα από την Παρί. Ο πρώην αρχηγός των πρωταθλητών Γαλλίας μίλησε στο «France Football» και περιέγραψε αναλυτικά τα όσα έγιναν και όσα των ενόχλησαν από τον τρόπο που αποχώρηση από το Παρίσι. Ο Τιάγκο Σίλβα δεν «μάσησε» τα λόγια του και μίλησε για όλους και για όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Ηταν μία κατάσταση που μου προκάλεσε εκνευρισμό. Πραγματικά δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο έγιναν τα πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος άσος, αναφορικά με όσα προηγήθηκαν της μεταγραφής του και πρόσθεσε: «Τα πράγματα θα έπρεπε να είχαν γίνει διαφορετικά. Ήμουν στη Βραζιλία, σε καραντίνα, όταν ο Λεονάρντο μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι λόγω της πανδημίας και των δυσκολιών (σ.σ. σταματά την απάντηση). Όχι, πρώτα, με ρώτησε εάν ήμουν σύμφωνος να συνεχίσω για ακόμη δύο μήνες και στο Final 8 του Champions League. Του απάντησα θετικά. Αλλά μου είπε, ότι ο σύλλογος δεν θα ξεπεράσει αυτούς τους δύο μήνες. Θα ήταν δύο μήνες και τίποτε άλλο. Θα έπρεπε να είχε γίνει διαφορετικά.

»Σε όλη την διάρκεια της καριέρας μου στην Παρί Σεν Ζερμέν, έδωσα το μέγιστο, ποτέ δεν εξαπάτησα κανέναν. Είναι λες και σε τρεις αγώνες στο Final 8, άλλαξαν τα πάντα. Και όλα όσα είχα επιτύχει σε αυτά τα οκτώ χρόνια δεν είχαν πια σημασία; Δεν είναι συνεπές. Ο Λεονάρντο φέρθηκε με έναν περίεργο και βιαστικό τρόπο. Παρεμπιπτόντως, όχι μόνο μαζί μου. Σκέφτομαι επίσης τον Καβάνι, ο οποίος είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην Ιστορία του συλλόγου. Το λέω αυτό, έτσι ώστε, ο σύλλογος να προχωρά και να μην κάνει τέτοια είδη λαθών στο μέλλον». Τρομερά παράπονα Τιάγκο Σίλβα για Παρί!

Ενόχληση επειδή δεν αποχαιρέτησε τους οπαδούς

Ο Τιάγκο Σίλβα, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από το γεγονός ότι δεν είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους φιλάθλους της Παρί Σεν Ζερμέν. «Με πονάει. Είναι λυπηρό που δεν κατάφερα να τους χαιρετήσω. Το χειρότερο είναι, ότι κάτι ανάλογο έγινε και στην Μίλαν. Εκείνη την εποχή, ο Πίρλο, ο Νέστα και ο Γκατούζο, έπαιξαν το τελευταίο τους παιχνίδι και στο San Siro έγινε γιορτή. Ήμουν εκεί, αλλά δεν ήξερα ότι έπαιζα κι εγώ το τελευταίο μου παιχνίδι. Πήγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και έγινε η μεταγραφή στην Παρί, χωρίς να πω αντίο στους φίλους της ομάδας.

»Είναι τρομερό να μην μπορώ να νιώσω την αγάπη των οπαδών της Παρί για τελευταία φορά. Αυτό με πονάει. Θα συνεχίσω να υποστηρίζω αυτό το κλαμπ που θα παραμείνει στη ζωή μου για πάντα. Ισως να επιστρέψω σε λίγα χρόνια για ένα τελευταίο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να οργανώσουμε έναν φιλικό αγώνα μεταξύ της Φλουμινένσε και της Παρί Σεν Ζερμέν».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ