ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Όνειρο ήτανε…

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε, τα έδωσε όλα όμως για άλλη μία χρονιά είδε το σεντόνι να χάνεται γνωρίζοντας και πάλι την ήττα από την Κράσνονταρ.

Όνειρο ήτανε…

Ο ΠΑΟΚ είχε μπροστά του τη μεγάλη πρόκληση με νίκη να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ όμως λύγισε από την Κράσνονταρ και το άγχος. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη γνώρισε δεύτερη ήττα από τους Ρώσους αυτή τη φορά στη Τούμπα ξανά με 2-1. Το αποτέλεσμα αυτό καταδίκασε τα όνειρα του ΠΑΟΚ αφήνοντας τον εκτός αστεριών για ακόμη μία χρονιά.

Το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα από το πρώτο λεπτό του αγώνα προσπάθησε να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι έχοντας την μπάλα στα πόδια τους κατάφεραν για μεγάλα διαστήματα στο πρώτο μέρος να μετατοπίσουν το παιχνίδι στο δεύτερο μισό. Οι Ρώσοι από πλευράς του παρέμειναν ψύχραιμοι τηρώντας στο ακέραιο το αμυντικό τους πλάνο. Αυτό τους βοήθησε να αποτρέψουν κάθε σοβαρό κίνδυνο μπροστά από την εστία τους.

Ο ΠΑΟΚ με τους Καντουρί, Πέλκα και τζόλη προσπάθησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα όμως ουδέποτε δημιούργησαν τη μεγάλη στιγμή. Τα πρώτα 45 λεπτά βρήκαν τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα αφήνοντας ένα δεύτερο ημίχρονο με υποσχέσεις για κάτι καλύτερο.

Η Κράσνονταρ έκοψε τα φτερά τον ΠΑΟΚ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι παρά την κούραση έδειξαν θέληση για το κάτι παραπάνω. Με συντονισμένες προσπάθειες και τη μπάλα κάτω η ομάδα του Φερέιρα έφερε πολλάκις τους Ρώσους σε κίνδυνο. Οι φιλοξενούμενοι από το διάστημα 60 μέχρι 70 έζησαν δύσκολες στιγμές χάνοντας εξ’ ολοκλήρου τη κατοχή της μπάλας. Παρόλα αυτά η πίεση του ΠΑΟΚ δεν έφερε ποτέ την  μεγάλη φάση.

Αυτή για κακή τύχη των γηπεδούχων ήρθε από πλευράς Ρώσων. Στο 73′ η Κράστονταρ πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Ο Μιχαηλίδης άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του σε προσπάθεια να την απομακρύνει έπειτα από κάθετη πάσα των φιλοξενούμενων μέσα στη περιοχή. Από κει και πέρα ο ρυθμός άνοιξε με τον ΠΑΟΚ να τα παίζει όλα για όλα.

Στο 77′ ο Ελ Καντουρί ισοφάρισε το παιχνίδι, με τον Μαροκινό να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Η χαρά του ΠΑΟΚ ωστόσο κράτησε για πολύ λίγο καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Ρώσοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Ο Καμπελά εκμεταλλεύτηκε τη καλή του θέση και με εξουδετερωμένο τον Ζίβκοβιτς έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό. Το 1-2 έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ