ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ: Η Αταλάντα έχει τον νέο… Σάντσο (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά την ύστατη στιγμή παίκτη για τα άκρα της επίθεσης, παράλληλα όμως ρίχνει ματιές με σκοπό να επενδύσει στο μέλλον της.

Γιουνάιτεντ: Η Αταλάντα έχει τον νέο… Σάντσο (vid)

Η αναζήτηση ποδοσφαιριστών για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζεται! Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να προλάβουν να ενισχυθούν με το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει ζητήσει παίκτες τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση από τη διοίκηση, με την τελευταία να προσπαθεί να κάνει πράξη τα θέλω του Νορβηγού.

Το διαφαινόμενο ναυάγιο της απόκτησης του Τζέιντον Σάντσο φέρνει τη Γιουνάιτεντ στην αναζήτηση νέων στόχων για τη θέση του ακραίου επιθετικού. Πρώτος και καλύτερος μετά τον Άγγλο επιθετικό είναι ο Ουσμάνε Ντεμπελέ. Ο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα τα τελευταία δείχνει να έρχεται όλο και πιο κοντά στη προοπτική της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα για τον μονοετή δανεισμό του Γάλλου.

Εκτός όμως από τους βασικούς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρίχνει δίχτυα και σε παίκτες που οραματίζεται για το μέλλον της. Ένας από αυτούς είναι και ο επιθετικός της Αταλάντα, Αμάντ Τραορέ. Ο 18χρονος ακραίος επιθετικός έχει καταφέρει να συγκεντρώσει άκρως εγκωμιαστικά σχόλια με τις εμφανίσεις του με την ομάδα από το Μπέργκαμο. Όντας στις ακαδημίες του ιταλικού συλλόγου ο νεαρός από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει καταφέρει να συνδυάσει την εκρηκτικότητά του με την τακτική που συνάδει στο ιταλικό μοντέλο ποδοσφαίρου. Γιουνάιτεντ καλεί Τραορέ

Στο κυνήγι του Τραορέ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετράει μονάχα τρεις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα ωστόσο αυτές φαίνεται πως είναι αρκετές στο να προσελκύσουν ήδη μνηστήρες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με την MEN είναι η ομάδα που δείχνει να τον θέλει περισσότερο. Η Αταλάντα το γνωρίζει καλά αυτό. Η ομάδα από το Μπέργκαμο διαπραγματεύεται σκληρά τον ποδοσφαιριστή της θέλοντας να εισπράξει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί.

Ο νεαρός ήδη χαρακτηρίζεται από τα αγγλικά ΜΜΕ ως ο νέος Τζέιντον Σάντσο. Η εξυπνάδα στο παιχνίδι του σε συνδυασμό με τα αθλητικά του προσόντα τον κάνουν να μοιάζει αρκετά με τον επιθετικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Μήπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρει τελικά τον δικό της… Σάντσο;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ