ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν ρώτησε για Κράμαριτς αλλά… σώπασε!

Ο Αντρέι Κράμαριτς αποτελεί το νούμερο ένα περιουσιακό στοιχείο της Χόφενχαιμ, με τον γερμανικό σύλλογο να περιμένει από εκείνον πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπάγερν ρώτησε για Κράμαριτς αλλά… σώπασε!

O Αντρέι Κράμαριτς είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο νούμερο ένα παίκτης των γερμανικών γηπέδων που αξίζει το βήμα παραπάνω. Ο Κροάτης επιθετικός της Χόφενχαιμ έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τις πληθωρικές εμφανίσεις του. Αποκορύφωμα η πρόσφατη αναμέτρηση ενάντια στην Μπάγερν Μονάχου, σε ένα παιχνίδι που ο 29χρονος ήταν απλά απολαυστικός.

Δεν ήταν μονάχα τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στους Βαυαρούς. Ήταν όλη η παρουσία του στο γήπεδο. Ένας παίκτης ηγέτης για την ομάδα του με όρεξη τόσο για εκτέλεση όσο και για δημιουργία. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκεται μόνιμα στη Χόφενχαιμ προκαλώντας την απορία των φίλων του αθλήματος. Πως ένας τόσο καλός ποδοσφαιριστής να μην παίρνει μεταγραφή για μια ομάδα από το πρώτο… ράφι.

Η απάντηση βρίσκεται στη διοίκηση της Χόφενχαιμ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου δεσμεύουν τον Κράμαριτς με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022. Η τιμή που ορίζουν τα τελευταία δύο χρόνια για την παραχώρηση του Κροάτη ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Είναι χωρίς καμία αμφιβολία το νούμερο ένα περιουσιακό στοιχείο του γερμανικού συλλόγου. Αντρέι Κράμαριτς

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild η Μπάγερν Μονάχου πρόσφατα ενδιαφέρθηκε να εντάξει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της. Τα παιχνίδια για τους Βαυαρούς πληθαίνουν σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Χάνσι Φλικ να αναζητά παίκτες που μπορούν να ξεκουράσουν τα βασικά του όπλα. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι στερείται αξιόπιστου backup, αποτέλεσμα ο Πολωνός να μη χάνει παιχνίδι της ομάδας του.

Κρούση της Μπάγερν Μονάχου για Κράμαριτς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Βαυαροί κινήθηκαν πριν λίγες ημέρες για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Αντρέι Κράμαριτς. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ρώτησαν τη Χοφενχάιμ για την τιμή που η ίδια παραχωρεί τον ποδοσφαιριστή και… τρόμαξαν. Ο Κράμαριτς πωλείται έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ ένα ποσό που η Μπάγερν δεν παρουσιάζεται διατεθειμένη να δαπανήσει.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται φυσιολογικά καθώς ο Κράμαριτς θα ερχόταν στο Μόναχο ως αλλαγή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Είναι πολλά τα 40 εκατομμύρια για να ξεκουράζει ο Κροάτης τον «Λέβα» στα ρεπό του!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ