ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Κουρτουά: «Είναι στεναχωρημένος ο Αζάρ, ήθελε να αγωνιστεί»

Ο Τιμπό Κουρτουά μίλησε τόσο για τον νέο τραυματισμό του Εντέν Αζάρ, όσο και για τα... διάφορα σχήματα που χρησιμοποιεί ο Ζιντάν!

Κουρτουά: «Είναι στεναχωρημένος ο Αζάρ, ήθελε να αγωνιστεί»

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να επικρατήσει δύσκολα με 1-0 της Ρεάλ Βαγιαδολίδ εντός έδρας. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έδειξε για μια ακόμη φορά πως έχει αρκετά ζητήματα, τουλάχιστον όσον αφορά την επιθετική της γραμμή. Πάντως ο Γάλλος είχε μια μεγάλη απουσία, καθώς δεν είχε στα πλάνα του τον Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος επιθετικός υπέστη για μια ακόμα φορά έναν τραυματισμό και θα μείνει για 3-4 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Αν μη τι άλλο από την στιγμή που πήρε την μεταγραφή για τους Μαδριλένους, έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα από τραυματισμούς. Ο πρώην άσσος της Τσέλσι θα είχε ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στην φετινή Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Ζιντάν ποντάρει πολλά πάνω στον πολύπειρο άσσο.

Από την άλλη, όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που ασκούν έντονη κριτική στον Αζάρ. Ήδη έχει χάσει αρκετά ματς λόγω τραυματισμών. Σίγουρα δεν έχει κάνει σε καμία περίπτωση… απόσβεση των χρημάτων. Αζάρ

Πάντως, ο συμπαίκτης του και συμπατριώτης του, Τιμπό Κουρτουά, στέκεται στο πλευρό του Βέλγου επιθετικού. Ο τερματοφύλακας των μερένχες μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αζάρ, τονίζοντας πως μόνο χαρούμενος δεν είναι…

«Τι να πω, ο Εντέν Αζάρ είναι στεναχωρημένος με την κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως προπονούταν αρκετά καλά μέσα στην εβδομάδα. Είναι ένα πισωγύρισμα για αυτόν σίγουρα. Δεν νομίζω πως έχει θέμα στον αστράγαλο. Πιστεύω πως θα γυρίσει σύντομα. Ο ίδιος θεωρούσε πως θα αγωνιστεί, αυτό ήθελε», είπε.

Στην συνέχεια ο πρώην γκολκίπερ της Τσέλσι, αναφέρθηκε και στα διάφορα σχήματα που συνηθίζει να χρησιμοποιεί ο Ζιντάν κατά την διάρκεια των αγώνων.

«Αν δεν αλλάζεις γρήγορα την μπάλα τότε καταλαβαίνετε πως είναι αρκετά εύκολο για τον αντίπαλο να αμυνθεί. Εμείς δεν είχαμε αυτήν την… ταχύτητα σήμερα. Αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλά σχήματα, τότε μπορείς και να αιφνιδιάζεις τις άλλες ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε καλύτερο πρόσωπο. Δεν παίζει ρόλο το σύστημα που παίζει κάθε ομάδα. Απλά πρέπει να ακούς και να εφαρμόζεις τα όσα λέει ο προπονητής», ανέφερε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ