ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Καβάνι περιμένει μέχρι τέλους την Ατλέτικο!

Προτεραιότητα για τον Έντισον Καβάνι είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Ουρουγουανό σέντερ φορ να την περιμένει μέχρι την ύστατη στιγμή!

Ο Καβάνι περιμένει μέχρι τέλους την Ατλέτικο!

Τα περιθώρια για τις τελευταίες προσθήκες και αποχωρήσεις για τις ευρωπαϊκές ομάδες στενεύουν. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε δυο ημέρες και η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδέχεται να κάνει ένα ακόμα μεταγραφικό «μπαμ». Αυτό, ακούει στο όνομα Έντισον Καβάνι.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί ελεύθερος, δηλαδή χωρίς ομάδα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την απόκτηση του Λουίς Σουάρες, θέλει να κάνει δικό της έναν ακόμα διεθνή με τη «σελέστε». Ο 33χρονος σέντερ φορ μάλιστα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή στο… ακουστικό του τους «ροχιμπλάνκος».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, οι εκπρόσωποι του Έντισον Καβάνι έχουν ήδη κάνει τις επαφές τους με τους αντίστοιχους της Ατλέτικο. Το σίγουρο είναι πως το ενδιαφέρον υπάρχει και ο παίκτης είναι πολύ ζεστός στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Μαδρίτη.

Μιας που αναφέρθηκε η ισπανική πρωτεύουσα, η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε ως υποψήφια ομάδα για την απόκτησή του. Ωστόσο, δύσκολα θα μπει σφήνα στη συμπολίτισσά της προκειμένου να του αποσπάσει την υπογραφή. Καβάνι

Ρίχνει το κασέ του ο Καβάνι

Τα ρεπορτάζ από τη χώρα της Ιβηρικής κάνουν λόγο για μείωση του κασέ του Καβάνι. Το γεγονός αυτό δείχνει πόσο πολύ ο έμπειρος επιθετικός θέλει να φορέσει τα ερυθρόλευκα της Ατλέτικο. Σίγουρα η περίπτωσή του δεν περνά αδιάφορη από τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος» δεν θα χαλιόταν στην ιδέα να τον έχει στο ρόστερ του.

Βέβαια, θα ήταν μεγάλη πολυτέλεια να έχει τρεις επιθετικούς από το πάνω ράφι, τους Σουάρες, Καβάνι και Ντιέγκο Κόστα. Εδώ έρχεται και το εμπόδιο που θα μπει ανάμεσα στον πρώην παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν και την Ατλέτικο. Για να γίνει η μεταγραφή, πρέπει πρώτα ο Ντιέγκο Κόστα να αποχωρήσει από το «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

Όμως, μόλις δυο 24ωρα πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, δεν έχει φτάσει ακόμα στα χέρια της Ατλέτικο κάποια επίσημη πρόταση για τον Ισπανό φορ. Οι φήμες υπάρχουν και ένα απλανές ενδιαφέρον από πλευράς Παρί για τον Ντιέγκο Κόστα. Αλλά, ακόμα έχει μείνει εκεί. Έτσι, μένει να δούμε στο άμεσο διάστημα αν εν τέλει οι Παριζιάνοι ή μια άλλη ομάδα θελήσει τον Κόστα προκειμένου να δρομολογηθεί η μεταγραφή του Καβάνι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ