ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Ο Ζλάταν μεγαλώνει μονάχα στον αριθμό!

Ο χρόνος κυλάει για όλους, όχι όμως για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τον Σουηδό να πατάει τα 39 χρόνια και να μην σκέφτεται καν το τέλος από το ποδόσφαιρο.

Ο Ζλάταν μεγαλώνει μονάχα στον αριθμό!

Τι να αναφέρεις και τι όχι από την καριέρα του αυτού του σπουδαίου ποδοσφαιριστή. Στα 39 του – πλέον – ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει να παραθέσει μια πορεία με άπειρες εικόνες και παράσημα. Ο Σουηδός τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στο Μιλάνο, με τους «Ροσονέρι» να είναι αυτοί που απολαμβάνουν τα… μαγικά του.

Ο χρόνος κυλάει όμως εκείνος παραμένει ίδιος, γεμάτος ενέργεια και θέληση για νίκες, για γκολ για διακρίσεις. Ο Ζλάταν έχει βρει το νόημα της ζωής στο ποδόσφαιρο και δεν σκοπεύει να το αφήσει. Πολλοί στην ηλικία του θα είχαν πει εδώ και καιρό το αντίο. Εκείνος όμως δεν σκέφτεται καν το πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Πρόσφατα όπως έκανε ο ίδιος γνωστό ο κορωνοιός του χτύπησε την πόρτα, όμως δεν ήξερε με ποιον τα έβαλε. Ο Σουηδός δε βλέπει την ώρα που θα επιστρέψει στη δράση και θα βοηθήσει τη Μίλαν να πετύχει τους στόχους της. Στην πρεμιέρα της Σέριε Α έδειξε τις διαθέσεις του πετυχαίνοντας δύο τέρματα δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι ξεκινά και τελειώνει τα πλάνα του από τον «Ίμπρα». Πως αλλιώς μιας και ο Σουηδός έχει όλα αυτά που χρειάζεται μια ομάδα, είναι η χαρά του προπονητή. Ζλάταν

Η μοναδική καριέρα του Ζλάταν

Ποιος να ήξερε πως το αμούστακο παιδί από το Μάλμε θα μπορούσε θα φθάσει τόσο ψηλά. Ήταν καλοκαίρι του 1999 όταν ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην ομώνυμη ομάδα. Δύο χρόνια ήταν αρκετά για να διακρίνει ο Άγιαξ το ταλέντο του Σουηδού και να τον εντάξει στο δυναμικό του. Εκεί ήρθε άμεσα η εκτόξευση. Ο Ζλάταν μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει τον μύθο του γίγαντα που μαγεύει με την μπάλα στα πόδια.

Από το 2014 ως σήμερα, 16 χρόνια δηλαδή ο Σουηδός σούπερ σταρ βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο. Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν και Λος Άντζελες Γκάλαξυ είναι οι τυχεροί που τον πρόσθεσαν στα ρόστερ τους. Στα 39 του όμως ουδείς γνωρίζει αν θα υπάρξει και άλλη…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ