ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

“Ζημιάρα” η Λιντς – “Βρεγμένη” και καταϊδρωμένη η Σίτι (vid)

Το βαθμό της ισοπαλίας κέρδισαν Λιντς και Μάντσεστερ Σίτι στο βροχερό "Έλαντ Ρόουντ" σε ένα χορταστικό 1-1 για τους ουδέτερους φίλους του ποδοσφαίρου.

“Ζημιάρα” η Λιντς – “Βρεγμένη” και καταϊδρωμένη η Σίτι (vid)

Στο πλαίσιο της 4ηε αγωνιστικής η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενήθηκε από τη Λιντς Γιουνάιτεντ στο “Έλαντ Ρόουντ”. Τα “παγόνια” έκοψαν βαθμούς από τους “πολίτες” σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου που έμεινε στο 1-1. Έτσι, η Σίτι μετράει μόλις 4 βαθμούς σε 3 αγώνες την ώρα που η Λιντς έφτασε τους βαθμούς σε 4 παιχνίδια. Η βροχή και η επιθετική φύση των 2 ομάδων μετέτρεψε το παιχνίδι σε run and gun, με τις 2 ομάδες να χάνουν σωρεία ευκαιριών.

Οι “σίτιζενς” απείλησαν μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Ντε Μπρούιν να σημαδεύει το δοκάρι από απευθείας χτύπημα φάουλ. Η Σίτι είχε ξεκινήσει πολύ δυνατά, μονοπωλώντας την κατοχή της μπάλας. Έτσι, έχασε νέα ευκαιρία στο 15΄με τον Ντάλας να γλιτώνει στη γραμμή τη Λιντς από το σουτ του Φεράν Τόρες.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Τόρες, το πέτυχε ο Στέρλινγκ στο 17΄. Ο Άγγλος εξτρέμ συγκλίνοντας προς τον άξονα σημάδεψε την απέναντι γωνία για το 1-0. Η ενέργεια που έβγαζε στο γήπεδο η Σίτι σε συνδυασμό με την κακή κυκλοφορία της ΛΙντς της έδινε και άλλες ευκαιρίες. Μία από αυτές σπατάλησε ο Φόντεν στο 23ο λεπτό.

Η Λιντς, πάντως, παρέμενε πιστή στις αρχές της, προσπαθώντας να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Έτσι, μετά το πρώτο 25λεπτο κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 37ο λεπτό, με τον Έντερσον να νικάει τον Ντάλας από κοντινή απόσταση. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ γλίτωσε ξανά τη Μάντσεστερ Σίτι και τη γκάφα του Μεντί, με τον Άιλινγκ να αδυνατεί να τον πλασάρει.

“Έβρεξε” ευκαιρίες στην επανάληψη

Στην επανάληψη, η ομάδα του Μπιέλσα συνέχισε να έχει την κατοχή πιέζοντας για ένα τέρμα. Έτσι, απείλησε στο 58ο λεπτό με τον Ροντρίγκο να σημαδεύει το δοκάρι. Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Λιντς πήρε το αίμα της πίσω στην επόμενη φάση. Μετά από λάθος έξοδο του Έντερσον σκόραρε ένα εύκολο τέρμα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι “πολίτες” τα έβρισκαν σκούρα και επιχείρησαν να απαντήσουν με τον Μάχρεζ στο 65΄χωρίς επιτυχία. Το παιχνίδι είχε αποκτήσει ένα τρελό ρυθμό.

Ο Ροντρίγκο Μορένο πλησίασε το 2ο γκολ του αλλά ο Έντερσον εξιλεώθηκε για το προηγούμενο λάθος με μία καθοριστική επέμβαση. Από την άλλη πλευρά, ο Στέρλινγκ δε μπόρεσε απέναντι στο Μεσλιέρ να πλασάρει στο 72ο λεπτό.

Όσο κυλούσε η αναμέτρηση η βροχή δυνάμωνε και οι παίκτες των 2 ομάδων έμοιαζαν πιο εξουθενωμένοι. Το παιχνίδι είχε ανοίξει πιο πολύ από ποτέ και η κάθε επίθεση ήταν επικίνδυνη για τις 2 ομάδες. Η προσπάθεια του Στέρλινγκ, όμως στο 85΄πέρασε λίγο άουτ.

Η Σίτι ήταν αυτή που κυνηγούσε περισσότερο το γκολ στα τελευταία λεπτά. Ωστόσο, οι τελικές επιλογές των φιλοξενούμενων και η παθιασμένη άμυνα των γηπεδούχων διατήρησε μέχρι τέλους αυτό το σκορ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ