Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αλληλοεξουδετερώθηκαν Ίντερ και Λάτσιο, χαμογελά η Γιουβέντους! (vid)
Ίντερ

Αλληλοεξουδετερώθηκαν Ίντερ και Λάτσιο, χαμογελά η Γιουβέντους! (vid)

Ίντερ και Λάτσιο έχασαν από δυο βαθμούς στην προσπάθειά τους για τίτλο. Ισοπαλία σαν ήττα και για τις δυο ομάδες στο «Ολίμπικο».

04.10.2020 | 18:02

Ίντερ και Λάτσιο έχασαν από δυο βαθμούς στην προσπάθειά τους για τίτλο. Ισοπαλία σαν ήττα και για τις δυο ομάδες στο «Ολίμπικο». Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και ομολογουμένως άξιζαν περισσότερα από το παιχνίδι.

Το ματς

Ορεξάτες ξεκίνησαν στο «Ολίμπικο» οι δυο ομάδες δημιουργώντας απανωτές ευκαιρίες που οι περισσότερες κατέληξαν κόρνερ. Γενικά, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε συνολικά οκτώ (για τους λάτρεις του στοιχήματος).

Η Λάτσιο στο τέλος του πρώτου εικοσαλέπτου έχασε δυο ευκαιρίες, με τον Κορέα και τον Λουίς Αλμπέρτο. Στη δεύτερη που ήταν πιο σημαντική, η Ίντερ χρειάστηκε την κλάση του Χαντάνοβιτς, με τον Σλοβένο κίπερ να κρατά το μηδέν.

Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η στιγμή των «νερατζούρι» να χαμογελάσουν. Σκόρερ ο συνήθης ύποπτος, Λαουτάρο Μαρτίνες ο οποίος νίκησε τον Στρακόσια με κεφαλιά για το 1-0.

Να αναφέρουμε ότι ο Σιμόνε Ιντζάκι αναγκάστηκε να κάνει έκτακτες αλλαγές λόγω τραυματισμών. Ο κόουτς της Λάτσιο έβαλε τον Μπαστός στη θέση του τραυματία Ραντού μόλις στο 15’. Επίσης, ο Μάρουσιτς χτύπησε και αποχώρησε τραυματίας, με τον Φάρες να παίρνει τη θέση του.

Οι «λατσιάλι» σοβαρεύτηκαν και βρήκαν δρόμο προς τα δίχτυα της Ίντερ με δράστη τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Ο Σέρβος άσος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ατσέρμπι και με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Η Ίντερ περισσότερο αποσβολωμένη ήταν παρά ψυχωμένη για να πάρει το προβάδισμα. Το οποίο πήγε να καταλήξει στη Λάτσιο με τον Χαντάνοβιτς να αποκρούει το σουτ του Λουίς Αλμπέρτο στο 62’! Ο ίδιος πήγε να απειλήσει ξανά στιγμές αργότερα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 69’ η Λάτσιο έχασε τον Τσίρο Ιμόμπιλε, καθώς ο Ιταλός φορ με μια… ανόητη αντίδραση αντίκρισε απευθείας κόκκινη, σε ένα κακό ματς για τον ίδιο. Οι αριθμητικές ισορροπίες επανήλθαν στο 87’ διότι ο Σένσι πήγε να συναντήσει τον Ιμόμπιλε στα αποδυτήρια…

Μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι δραματικό, με τις δυο ομάδες να χάνουν δυο βαθμούς στην προσπάθειά τους για κάτι καλύτερο από πέρσι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version