ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολιμπίκ Λυών

Η Λυών το ξέκοψε: Δεν φεύγουν Ντεπάι – Αουάρ!

Μέμφις Ντεπάι και Αουάρ είναι στο στόχαστρο πολλών ομάδων αλλά η Λυών ξεκαθάρισε ότι πλέον κανείς από τους δύο δεν είναι προς πώληση.

Η Λυών το ξέκοψε: Δεν φεύγουν Ντεπάι – Αουάρ!

Η πορεία της Λυών στο Τσάμπιονς Λιγκ προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τους ποδοσφαιριστές της. Δύο παίκτες που αναμφισβήτητα αρέσουν πολύ, είναι ο Μέμφις Ντεπάι και ο Αουάρ. Από την αρχή της μεταγραφική περιόδους ακούγονται πολλά σενάρια για αυτούς τους δύο που τη μία μέρα κλείνουν «εδώ» και την άλλη μέρα κλείνουν «εκεί». Το ενδιαφέρον είναι πραγματικό και όντως οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν προσελκύσει τα βλέμματα πολλών μεγάλων ομάδων. Παρόλα αυτά μέχρι τώρα δεν έχει προχωρήσει κάτι. Και ούτε φαίνεται ότι θα προχωρήσει. Η Λυών το ξέκοψε: Δεν φεύγουν Ντεπάι - Αουάρ!

Μέμφις Ντεπάι

Για τον Μέμφις Ντεπάι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Μπαρτσελόνα και η Μίλαν. Και οι δύο ομάδες θέλουν τον Ολλανδό και μάλιστα η Μπαρτσελόνα έφτασε κοντά στην απόκτησή του. Ήταν άλλωστε ένας από τους πρώτους παίκτες που ζήτησε ο Κούμαν όταν ανέλαβε. Η μεταγραφή δεν έκλεισε στην ώρα της και το θέμα από ότι φαίνεται παγώνει. Πάντως να μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο Ντεπάι είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει. Είχε πει ότι θέλει το Τσάμπιος Λιγκ και δυστυχώς η Λυών δεν είναι μία ομάδα που προσφέρει αυτήν τη δυνατότητα. Η Λυών το ξέκοψε: Δεν φεύγουν Ντεπάι - Αουάρ!

Αουάρ

Ο Γάλλος είναι πολύ ποιοτικός ποδσφαιριστής και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Αρχικά η Γιουβέντους, μετέπειτα η Άρσεναλ και αργότερα η Παρί κινήθηκαν για την απόκτησή του. Μάλιστα, η τελευταία εξέλιξη ήθελε τη Ρεάλ Μαδρίτης να μπαίνει σφήνα και να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή. Παρά το πολλαπλό ενδιαφέρον όμως, καμία υπόθεση δεν έχει προχωρήσει.

Τέλος οποιαδήποτε διαπραγμάτευση

Όπως ανεφέρει το ρεπορτάζ της RMC Sport, η Λυών ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες της πλέον δεν πωλούνται. Αφού κανείς δεν έφυγε νωρίτερα, πλέον δεν δέχεται καμία πρόταση και δεν μπαίνει σε διαδικασία καμίας διαπραγμάτευσης. Αυτή είναι η θέση της και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αυτό έκανε γνωστό και στους Ντεπάι και Αουάρ. Αυτό που μένει τώρα να δούμε είναι η αντίδραση των ποδοσφαιριστών σε αυτήν την εξέλιξη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ