ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Λέβα, Λέβα, τρέλανέ μας Λέβα! (vid)

Αυτός ο παικταράς ο Λεβαντόφσκι λυγίζει μέχρι και... σίδερα! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ η Χέρτα, πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά με 4 γκολ του Λέβα η Μπάγερν νίκησε 4-3!

Λέβα, Λέβα, τρέλανέ μας Λέβα! (vid)

Αυτός ο παικταράς που λέγεται Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι λυγίζει μέχρι και… σίδερα! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ η Χέρτα, πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά με 4 (!) γκολ του Λέβα η Μπάγερν νίκησε 4-3!

Καρέ τερμάτων λοιπόν από τον καλύτερο επιθετικό του πλανήτη αυτή τη στιγμή, ο οποίος λύγισε μόνος του την τεράστια αντίσταση της Χέρτα.

Παρά το γεγονός ότι η Μπάγερν προηγήθηκε με 2-0 στο 51′, η Χέρτα αντέδρασε, πέτυχε 2 γκολ σε 11 λεπτά (60”71′) και ισοφάρισε 2-2! Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Γερμανίας πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Λέβα στο 85′, αλλά στο 88′ η Χέρτα ισοφάρισε ξανά με τέρμα του Νγκάνκαμ!

Η τελική πράξη του θριάμβου του Λεβαντόφσκι γράφτηκε στις καθυστερήσεις, όταν οι Βαυαροί κέρδισαν πέναλτι και ο Πολωνός επιθετικός ευστόχησε για το τελικό 4-3! Image

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το 1-0 έγινε στο 40′ λοιπόν. Από ξεκίνησε και το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ σόου του Λεβαντόφσκι! Ο Ρίτσαρντς σέντραρε, ο Λεβαντόφσκι έκανε τη σέντρα και η κεφαλιά του αποκρούστηκε με εξαιρετική επέμβαση του Σβόλοβ. Ωστόσο, η μπάλα έφτασε ξανά σε βαυαρικά πόδια, με τον Γκνάμπρι να σεντράρει και τον Λέβα με όμορφο τελείωμα να ανοίγει το σκορ!

Το δεύτερο γκολ ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακό! Ο Λεβαντόφσκι παρέλαβε με τέλειο τρόπο την πάσα του Ρίτσαρντς και με τρόμερή κίνηση και τελείωμα έγραψε το 2-0 στο 51′!

Στο 59′ η Χέρτα μείωσε. Ο Κούνια εκτέλεσε το φάουλ και ο Κόρδοβα με υπέροχη κεφαλιά νίκησε άμυνα Μπάγερν και Νόιερ για το 2-1. Το 2-2 έγινε μόλις 12 λεπτά αργότερα. Μετά το υποδειγματικό ένα-δύο των Πιόντεκ- Κούνια, ο δεύτερος έγινε από δημιουργός, εκτελεστής!

Ο Λέβα όμως πήρε ξανά το όπλο του! Στο 85′ ο Αλάμπα εκτέλεσε το φάουλ, Τόμας Μίλερ πάσαρε με τη μία στον Λεβαντόφσκι και ο τελευταίος από κοντά έκανε το 3-2! Αλλά η Χέρτα πολύ απλά αρνιόταν να πεθάνει! 3-3 ο Νγκάνκαμ με κεφαλιά στο 88′ έπειτα από σέντρα του Μίτελσταντ. Ωστόσο, 4 λεπτά αργότερα (90+2′) ήρθε η χαριστική βολή!

Ο Λεβαντόφσκι κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ΙΔΙΟΣ και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-3! Τι άλλο να σου κάνει αυτός ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ! Παίρνει μόνος του την Μπάγερν από το χέρι. Και την οδηγεί εκεί που πρέπει!

Μπάγερν (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Ρίτσαρντς (65΄Παβάρ), Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ερναντέζ (65’ Μουσιάλα), Κίμιχ (65’ Τολισό), Γκορέτσκα, Ντέιβις, Μίλερ, Γκνάμπρι, Λεβαντόφσκι

Χέρτα (Μπρούνο Λαμπαντία): Σβόλοβ, Ζέεφουικ (68’ Πιόντεκ), Μπογιατά, Σταρκ, Πέκαρικ, Νταριντά, Τουσάρ, Λουκεμπάκιο (88’ Νγκανκάμ), Κούνια, Μίτελσταντ, Κόρδοβα

Τα highlights της αναμέτρησης:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ