Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πανάκριβο δώρο από τον Ζλάταν στον… Ζλάταν! (pic)
Μίλαν

Πανάκριβο δώρο από τον Ζλάταν στον… Ζλάταν! (pic)

O Ζλάταν αγαπάει τον... Ζλάταν. Το έδειξε ακόμη μία με το δώρο που έκανε ο φορ της Μίλαν προς τον εαυτό του για τα γενέθλιά του.

04.10.2020 | 17:25

Η σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ καλά για τη Μίλαν και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός φορ από τότε που γύρισε στην ιταλική ομάδα την έχει βοηθήσει αρκετά, ώστε να θυμίσει κάτι από τα παλιά. Δεν είναι μόνο τα γκολ του ή οι ασίστ του. Είναι η παρουσία του μέσα στο γήπεδο. Η ηγετική του φυσιογνωμία.

Χάρη σε αυτή έχουν “ανέβει” αρκετά και οι συμπαίκτες του. Σίγουρα έχει τα… χρονάκια του ο έμπειρος φορ. Σίγουρα δεν είναι ο ίδιος παίκτης που ήταν πριν από μερικά χρόνια. Παρόλα αυτά παραμένει ένας από τους καλύτερους που υπάρχουν. Όχι μόνο στα γήπεδα της Ιταλίας, αλλά και γενικότερα στον κόσμο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Σάββατο (3/10) έγινε 39 ετών. Όμως, ακόμη και έτσι δείχνει πυκνά συχνά την κλάση του. Δείχνει ότι η ηλικία είναι απλά ένας ακόμη αριθμός. Άλλωστε δεν πρέπει να συγκρίνουμε έναν άνθρωπο με τα… λιοντάρια, σαν τον “Ίμπρα”, όπως είχε επισημάνει και ο ίδιος με παλιότερες δηλώσεις του σε ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Ζλάταν αγαπάει πολύ τον εαυτό του και του το… δείχνει!

Το να είσαι τόσα χρόνια σε τόσες ομάδες με υψηλές απαιτήσεις δεν είναι εύκολο. Ειδικά όταν έχεις και τον χρόνο αντίπαλό σου. Ο Ζλάταν Ιμπαΐμοβιτς δείχνει όμως ότι δεν “μασάει”. Πριν του χτυπήσει την πόρτα ο κορονοϊός απλά έκανε… πλάκα στις άμυνες της Σέριε Α με τα γκολ που σημειώνει συνέχεια.

Δεν είναι απλό… παιδί ο φορ της Μίλαν. Δεν είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Το έχει επιβεβαιώσει πολλές φορές. Τόσο εντός γηπεδού με όλα αυτά που κάνει. Όσο και εκτός με όλα αυτά που λέει. Ενίοτε εκείνα είναι και πιο “ζουμερά” από τα μαγικά του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο βασικός άξονας και στα δύο είναι άλλος. Ο Ζλάταν αγαπάει πολύ τον… Ζλάταν. Το ξέραμε. Δεν περιμέναμε τώρα να το μάθουμε. Ούτε περιμέναμε το ποστάρισμα του Σουηδού φορ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου έγραψε: “Χρόνια πολλά Ζλάταν”. Και το δώρο που έκανε στον εαυτό του ήταν μία πανάκριβη Πόρσε!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version