ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Πεπ: “Ίσως ο Μπιέλσα να είναι πιο έξυπνος από μένα”

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τη Λιντς ενώ εκθείασε για μία ακόμη φορά τον Μαρσέλο Μπιέλσα.

Πεπ: “Ίσως ο Μπιέλσα να είναι πιο έξυπνος από μένα”

Η Λιντς Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε χθες ότι θα “κόψει” πολλούς βαθμούς από τις ομάδες του Top 6, όπως το έκανε με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ειδικότερα, στη Μάντσεστερ Σίτι, τα “παγώνια” αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ ισοφάρισαν σε 1-1. Το παιχνίδι είχε τρομερό ρυθμό και η έντονη βροχόπτωση το καθιστούσε ακόμα πιο συναρπαστικό.

Μετά το τέλος του αγώνα κουρασμένοι δεν ήταν μόνο οι παίκτες αλλά και οι προπονητές. Ο τεχνικός της Λιντς, Μαρσέλο, Μπιέλσα, μάλιστα, ρώτησε τον Πεπ με το σφύριγμα της λήξης πώς του φάνηκε το παιχνίδι. Η απάντηση του Πεπ ήταν απολαυστική.

“Με ρώτησε ποια είναι η γνώμη μου για το παιχνίδι και του είπα ότι μετά από ένα δευτερόλεπτο δεν μπορώ να αναλύσω το παιχνίδι. Ίσως είναι πιο έξυπνος από εμένα. Δεν είμαι. Χρειάζομαι χρόνο για να επεξεργαστώ πώς ήταν το παιχνίδι, αλλά ξέρετε του είπα ότι σκέφτηκα. Ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι, ήταν δίκαιο και γι ‘αυτό το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήταν”.

Κέρδισε το ποδόσφαιρο

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει δηλώσει πολλάκις στο παρελθόν το θαυμασμό του για τον Μπιέλσα. Αυτό έκανε ξανά μετά τη χθεσινή αναμέτρηση με τη Λιντς.

“Η προσέγγιση ήταν απίστευτη και είναι ωραίο να αντιμετωπίζουμε μια ομάδα όπως ο Λιντς γιατί θέλουν να κερδίσουν, όπως έκαναν με τη Λίβερπουλ . Είναι απίστευτα διασκεδαστικό ποδόσφαιρο και είναι ενδιαφέρον για τους οπαδούς”, δήλωσε ο Guardiola στο Match of the Day του BBC .

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όλους. Είμαι απίστευτα περήφανος για αυτούς τους παίκτες που απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο και έρχονται σε αυτή τη χώρα και παίζουν πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Αυτή είναι η πρώτη τους προετοιμασία μαζί, δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε περισσότερο γιατί ο αντίπαλος ήταν τόσο καλός όπως όλες οι ομάδες του Μπιέλσα”.

Όσον αφορά τον προπονητή της Λιντς, δήλωσε μετά τον αγώνα ότι το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Ειδικότερα, παραδέχτηκε ότι το ξεκίνημα και το τελείωμα του αγώνα ανήκαν στην Σίτι ενώ η ομάδα του ήταν καλύτερη στο τελείωμα του πρώτου 45λέπτου και στην εκκίνηση της επανάληψης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ