ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Σίγησαν Μέσι και Φάτι – «Κόλλησε» η Μπαρτσελόνα (vid)

Στο πρώτο δυνατό τεστ της νέας σεζόν η Μπαρτσελόνα δεν στάθηκε στο ύψος της αφήνοντας δύο βαθμούς παραχωρώντας ισοπαλία (1-1) κόντρα στη Σεβίλλη.

Σίγησαν Μέσι και Φάτι – «Κόλλησε» η Μπαρτσελόνα (vid)

H Σεβίλλη δε φοβήθηκε λεπτό την Μπαρτσελόνα του Ρόναλντ Κούμαν. Η ομάδα από την Ανδαλουσία κοίταξε στα μάτια τους Καταλανούς και δραπέτευσε με τον βαθμό από το Καμπ Νου. Ντε Γιονγκ και Κουτίνιο οι σκόρερς του ντέρμπι της Λα Λίγκα. Προβλημάτισε η Μπαρτσελόνα, με την ομάδα του Κούμαν να παρουσιάζεται αρνητική στο πρώτο δύσκολο τεστ.

Για την 5η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, η Μπαρτσελόνα φιλοξένησε στο Καμπ Νου την Σεβίλλη. Οι δύο ομάδες έδωσαν το τρίτο τους φετινό παιχνίδι στη Λα Λίγκα. Αμφότερες ξεκίνησαν αργότερα τις υποχρεώσεις του στην Ισπανία έπειτα από ειδική άδεια. Οι Καταλανοί με δύο νίκες στο ενεργητικό τους απόψε ήθελαν να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό το ξεκίνημα τους στη σεζόν. Από την άλλη και η Σεβίλλη πήγε ανίκητη στο Καμπ Νου στοχεύοντας σε θετικό αποτέλεσμα.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Μόλις στο 8′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν αν βρουν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ντε Γιονγκ έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στη περιοχή. Ο Ολλανδός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών της Μπαρτσελόνα και… πυροβόλησε. Η Σεβίλλη πήρε το προβάδισμα στο σκορ ωστόσο χάρηκε μόλις για δύο λεπτά.

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα ήρθε η άμεση απάντηση από πλευράς Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι έκανε την κάθετη πάσα, ο Χέσους Νάβας έδιωξε χλιαρά και ο Κουτίνιο δεν έχασε την ευκαιρία. Ο Βραζιλιάνος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπόνο φέρνοντας την αναμέτρηση στα ίσια. Το υπόλοιπο πρώτο μέρος κυμάνθηκε σε χαμηλό ρυθμό. Αξιοσημείωτο πως η κατοχή της μπάλας ανήκε στους φιλοξενούμενους κλείνοντας με 59%.

Κακή η Μπαρτσελόνα στο δεύτερο ημίχρονο

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να κυνηγήσουν το δεύτερο γκολ. Ωστόσο όσο περνούσε η ώρα οι δύο αντίπαλοι έδειχναν να μην μπορούν λόγω κούρασης. Οι γηπεδούχοι έχοντας σε κακή μέρα του Φάτι και Γκριεζμάν έμειναν χωρίς μεγάλες στιγμές στην εστία του Μπόνο. Η Σεβίλλη από την άλλη περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο περιμένοντας την ιδανική αντεπίθεση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου η Μπαρτσελόνα έδειξε να θέλει αλλά να μην μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω στην αναμέτρηση. Φάτι και Μέσι βρέθηκαν σε κακή μέρα, με τους Καταλανούς να αναζητούν μάταια από τους υπόλοιπους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.

Η Σεβίλλη από την άλλη συνέχισε το πλάνο της και με συμπαγή άμυνα κατάφερε να περιορίσει κάθε κίνδυνο στην εστία της. Επιθετικά η ομάδα του Τζουλιέν Λοπετέγκι δημιούργησε τις προϋποθέσεις όμως ουσιαστικά ουδέποτε μπόρεσε να κάνει την μεγάλη φάση. Έτσι το 1-1 έμεινε φυσιολογικά  μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να μοιράζονται δικαίως το βαθμό της ισοπαλίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ