ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Σύνολο τερμάτων σε Αγγλία και Ελλάδα

Δύο επιλογές έχω κρατήσει από το σημερινό (04/10) στοιχηματικό κουπόνι ποντάροντας στα σύνολα τερμάτων. Αναφορικά τα ματς είναι το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ (18:30) και το ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (20:30).

Σύνολο τερμάτων σε Αγγλία και Ελλάδα

Στις 18:30 και στο «Ολντ Τράφορντ» θα διεξαχθεί το ντέρμπι της ημέρας στο Νησί και την Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ. Αναμέτρηση που πάντοτε είναι αμφίρροπη, λόγω τη δυναμικότητα των δύο ομάδων, αλλά και των αρκετών ερωτηματικών που αφήνουν στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους.

Κάνοντας αρχή από τη γηπεδούχο ομάδα, η σεζόν για το σύνολο του Σόλσκιερ ξεκίνησε με την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας (3-1 σκορ), παίζοντας ένα κάκιστο 90λεπτο, δίχως ουσία. Στη δεύτερη μπορεί να επικράτησε της Μπράιτον με 3-2 σκορ, όμως σε καμία περίπτωση δεν κατόρθωσε να επιβληθεί στον αγώνα και να κάνει το παιχνίδι της. Ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις (90+5’) και στη συνέχεια στάθηκε τυχερή κερδίζοντας πέναλτι (90+10’), με το οποίο πήρε και το διπλό.

Απεναντίας και ο Μουρίνιο με τους παίκτες του, δεν έχουν καταφέρει να βρουν απόλυτα τον αγωνιστικό τους ρυθμό, δεδομένου ότι και οι ίδιοι στην πρεμιέρα έχασαν (Εβερτον, 1-0). Στη συνέχεια ξέσπασαν εκτός έδρας με το 5-2 επί της Σαουθάμπτον, ενώ στο τελευταίο με τη Νιουκάστλ ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Βέβαια, η ψυχολογία τους είναι σαφέστατα σε καλύτερα επίπεδα, καθώς πέραν από την πρόκριση στα πέναλτι επί της Τσέλσι για το Λιγκ Καπ, την περασμένη Πέμπτη (01/10) «σκόρπισαν» με 7-2 τη Μακάμπι Χάιφα για το Γιουρόπα Λιγκ. Παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο το… εισιτήριο για τους ομίλους του θεσμού.

Απόψε, όπως τόνισα και πιο πάνω, θα είναι ένα αμφίρροπο ματς, στο οποίο προσωπικά δε μπορώ να δω κάποιο φαβορί. Και δε μπορώ να αντιληφθώ το λόγο που είναι η Γιουνάιτεντ. Οπως και να έχει όμως, θα αποφύγω την επιλογή του σημείου και θα πάω με το σύνολο τερμάτων των «2-3 γκολ». Επιλογή που την επιβεβαιώνουν συχνά – πυκνά, αρκεί να τονίσω πως στις επτά πιο πρόσφατες κόντρες τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έχουν επαληθεύσει τις έξι με το εν λόγω εύρος τερμάτων.

Η ισοπαλία της ημέρας εδώ

Ακριβώς το ίδιο στοίχημα θα «κυκλώσω» και στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Μαρτίνς, ύστερα από την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (απέναντι στην Ομόνοια) που πέτυχε, θα αγωνιστεί με αλλαγές στη βασική εντεκάδα. Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ξεκουράσει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του, που ήδη έχουν πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής. Φυσικά στόχος είναι να διευρύνει το σερί νικών, όμως η απόδοση που «συνοδεύει» το διπλό δε με συγκινεί.

Συγχρόνως, δεν το θεωρώ και τόσο εύκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΣ παραδοσιακά δυσκολεύει τους «μεγάλους» στην έδρα του και με βάση και την εικόνα που έδειξε στη «μονομαχία» με τον Αρη (2-2), περιμένω να είναι αν μη τι άλλο απειλητικός. Το «2-3 γκολ» περιλαμβάνει πολλά πιθανά σκορ και έχω την αίσθηση ωστόσο, πως δε θα έχουμε πολλά τέρματα στους «Ζωσιμάδες». Οπως άλλωστε έχει συμβεί και στις πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες φορές που έχουν παίξει στα Γιάννενα οι δυο τους, φέρνοντας τα «2-3 γκολ».

Περισσότερες προτάσεις εδώ

ΠΡΟΤΑΣΗ

(18:30) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΤΟΤΕΝΑΜ: 2-3 ΓΚΟΛ @2.05

(20:30) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 2-3 ΓΚΟΛ @2.00

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΔΥΑΔΑΣ @ 4.10 /  5 ΜΟΝΑΔΕΣ

Sinnerman

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ