ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Με Αντριάν για πολύ ακόμη η Λίβερπουλ!

H Λίβερπουλ θα μάθει να παίζει με τον Αντριάν κάτω από τα δοκάρια της, μιας και ο Άλισον αναμένεται να απουσιάσει για καιρό από τα γκολπόστ της ομάδας.

Με Αντριάν για πολύ ακόμη η Λίβερπουλ!

Ποιος μπορεί να πιστέψει πως η πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ ηττήθηκε από την Άστον Βίλα δεχόμενη μάλιστα επτά τέρματα. Ουδείς… Το κοντέρ στο Μπέρμιγχαμ όμως σταμάτησε στο επτά, με τους «Κόκκινους» να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι μετά από την άνευ προηγουμένου συντριβή. Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχώρησε έχοντας έντονα παράπονα από την αμυντική του γραμμή και τον τερματοφύλακά του, Αντριάν.

Ο έμπειρος πορτιέρο έκατσε κάτω από τα δοκάρια ωστόσο δεν μπόρεσε στιγμή να αντικαταστήσει επάξια το κενό του Άλισον. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός βρέθηκε εκτός αποστολής, με τον Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη τύπου να παραδέχεται πως ο παίκτη του θα μείνει για καιρό στα… πιτς. Ο έμπειρος τερματοφύλακας τραυματίστηκε σοβαρά στη προπόνηση αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δράσης τουλάχιστον για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Αντριάν - Γιούργκεν Κλοπ

Συνεχίζει με Αντριάν ο Κλοπ – Πλήγμα με Άλισον

Αυτό αυτόματα σημαίνει πως η Λίβερπουλ μετά το στραπάτσο με Άρσεναλ (κύπελλο) και Άστον Βίλα για το πρωτάθλημα θα συνεχίσει να πορεύεται στον άσσο με τον Ισπανό, Αντριάν. Η επόμενη αναμέτρηση για τους «Κόκκινους» είναι προγραμματισμένη για τις 17 του μήνα. Τότε οι πρωταθλητές Αγγλίας θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Έβερτον. Τα «Ζαχαρωτά» θυμίζουμε πως βρίσκονται στη κορυφή της βαθμολογίας έχοντας εκκινήσει με το εντυπωσιακό 4 στα 4 στο πρωτάθλημα.

Ο προβληματισμός στις τάξεις της Λίβερπουλ είναι έντονος με την ομάδα του Κλοπ να δείχνει απόψε ίσως το χειρότερο πρόσωπο που έχει δείξει επί ημερών του Γερμανού τεχνικού. Η Άστον Βίλα κατάφερε να ξεγυμνώσει την μέχρι σήμερα σταθερή αμυντική γραμμή της Λίβερπουλ.

Οι «Χωριάτες» παίζοντας γρήγορα στη κόντρα μπόρεσαν να αποδιοργανώσουν τους αντιπάλους τους φανερώνοντας προβλήματα στα μετόπισθεν. Η απουσία του Άλισον σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο, με τον Αντριάν να μην καταφέρνει ούτε σε μια φάση να ανταποκριθεί σωστά. Εκτός του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, σήμερα ο Κλοπ στερήθηκε τις υπηρεσίες και του Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Ισπανός χαφ ωστόσο αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στα σχέδια του Γερμανού προπονητή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ