ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Λόβρεν άπλωσε ασπίδα προστασίας στους πρώην συμπαίκτες του

Ο πρώην στόπερ της Λίβερπουλ, Ντέγιαν Λόβρεν, υπερασπίστηκε τους πρώην συμπαίκτες του μετά την πολύ βαριά ήττα με 7-2 από την Άστον Βίλα.

Ο Λόβρεν άπλωσε ασπίδα προστασίας στους πρώην συμπαίκτες του

O Ντέγιαν Λόβρεν αγωνίστηκε στην Λίβερπουλ από το 2014 έως το 2020. Συνεπώς, όταν αντίκρισε χθες την ομάδα του να διασύρεται με 7-2 από την Άστον Βίλα, σίγουρα, πληγώθηκε πολύ περισσότερο από πολλούς άλλους φίλους της ομάδας. Εξάλλου, με όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό κάζο ήταν συμπαίκτης μέχρι πριν λίγους μήνες. Γι΄αυτό το λόγο, τους υπερασπίστηκε αμέσως στο με μήνυμά του στο twitter, λίγες ώρες μετά την ήττα.

Κάποιοι κατηγόρησαν τον Άντριαν κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Κροάτη στόπερ: “Ποτέ μην κατηγορείτε έναν ή 2 παίκτες για μία ήττα. Υπάρχουν 11 παίκτες στο γήπεδο που δουλεύουν ως ομάδα. Κάποιες φορές υπάρχουν καλές και κάποιες κακές μέρες. Αύριο είναι μία νέα μέρα. Συνεχίσουμε.

Ο Λόβρεν, μάλιστα, απάντησε με έντονο ύφος σε κάποιον ειρωνεύτηκε τον ίδιο και τον Άντριαν: “Δεν γνωρίζεις τίποτα για το ποδόσφαιρο. Παίξε FIFA και κρίνε. Πήγαινε υποστήριξε καμία άλλη ομάδα. Είσαι το κατάλληλο παράδειγμα πώς να μην είσαι ένας καλός οπαδός για μία ομάδα”.

Κλοπ: «Γράψαμε ιστορία… αλλά για λάθος λόγο»

Ακόμα και ο τεχνικός της Λίβερπουλ δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίον γνώρισε την ήττα η ομάδα του. Ο Κλοπ δεν θέλησε να… δικαιολογηθεί και έριξε το φταίξιμο στον ίδιο και στους παίκτες του.

“Ήμουν και εγώ στο γήπεδο και είδα τι συνέβη σήμερα. Πρώτα από όλα πρέπει να πω πως η Άστον Βίλα τα πήγε εξαιρετικά. Ήταν σε καλή κατάσταση τα πήγαν εξαιρετικά, εμείς από την άλλη όχι. Κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Σίγουρα όταν δέχεσαι 7 γκολ, δεν μπορείς να λες πως… θα μπορούσε να τελειώσει 7-7 η αναμέτρηση! Κάναμε πάρα πολλά και μεγάλα λάθη. Όλα ξεκίνησαν από το πρώτο και όλας γκολ που δεχτήκαμε, στην συνέχεια χάναμε την μπάλα σε περιοχή που δεν θα έπρεπε. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν άλλος εκτός από τους εαυτούς μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των πρωταθλητών της Πρέμιερ Λιγκ!

Από την άλλη ο πρώην προπονητής της Ντόρτμουντ τόνισε πως… η ομάδα του έγραψε ιστορία, αλλά για έναν όχι και τόσο καλό λόγο!

“Ποιος θέλει να χάνει με 7-2; Πριν από μερικά χρόνια συμφωνήσαμε πως πρέπει να γράψουμε ιστορία. Η αλήθεια είναι πως γράψαμε ιστορία, αλλά αυτήν την φορά ήταν για λάθος λόγο. Όλα αυτά που δεν πρέπει να κάνεις σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα… τα κάναμε εμείς σήμερα. Αλλά ξαναλέω πως πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Άστον Βίλα που ήταν συγκεντρωμένη”, είπε ο Γερμανός τεχνικός.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ