ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έκλεισε ταλεντάρα στην… εκπνοή η Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε στο τέλος όσον αφορά τις μεταγραφές φέρνοντας στο Ολντ Τράφορντ τέσσερις ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και τον Πελίστρι.

Έκλεισε ταλεντάρα στην… εκπνοή η Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έζησε μια γεμάτη τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ενισχύθηκαν τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά στο φινάλε προσθέτοντας στο ρόστερ τους εμπειρία. Έντισον Καβάνι και Άλεξ Τέγιες αποτελούν και επίσημα τα νέα αποκτήματα της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός ωστόσο δεν έμεινε μονάχα εκεί καθώς ο σύλλογος λίγο πριν το τέλος της προθεσμίας ανακοίνωσε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή. Μια περίπτωση που για πολλούς πέρασε στα… ψηλά όμως όσοι γνωρίζουν τον παίκτη μιλούν για εξαιρετική συμφωνία.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έκαναν δικό τους τον Ουρουγουανό, Φακούντο Πελίστρι. Ο 18χρονος, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Λατινικής Αμερικής άφησε την Πενιαρόλ και πέρασε την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Τυχερή της υπόθεσης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον βρετανικό σύλλογο να κερδίζει τη μάχη της διεκδίκησης του από άλλα μεγαθήρια της Ευρώπης. Ο νεαρός αγωνίζεται στην επίθεση, έχοντας έφεση στο ένας εναντίον ενός. Φακούντο Πελίστρι στη Γιουνάιτεντ

Πελίστρι 5ετιας στη Γιουνάιτεντ

Όσοι γνωρίζουν τον νεαρό μιλούν για έναν υπερταλαντούχο ποδοσφαιριστή που μπορεί να γράψει ιστορία στο Ολντ Τράφορντ. Ο Πελίστρι ήρθε στη Γιουνάιτεντ με τις καλύτερες συστάσεις του συμπατριώτη του, Ντιέγκο Φορλάν. Ο παλαίμαχος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εγγυάται στον σύλλογο πως ο 18χρονος μπορεί να σταθεί και με το παραπάνω στην ομάδα.

Η νέα σύμβαση του Ουρουγουανού είναι 5ετους διάρκειας, με την ομάδα από το Μάντσεστερ να αποκτά τα δικαιώματα του παίκτη έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε πληθωρικά την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Καβάνι, Τέγιες και Πελίστρι αποτελούν τα τρία νέα πρόσωπα στο ρόστερ των «Κόκκινων Διαβόλων».

Τώρα ο τεχνικός της ομάδας, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ καλείται να μπολιάσει τους τρεις παραπάνω με το υπόλοιπο σύνολο και να αντιστρέψει το κακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει εκκινήσει όπως θα ήθελε τη σεζόν. Με δύο ήττες και μια νίκη φιγουράρει στα μισά της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ. Η πρόσφατη συντριβή στο παιχνίδι με την Τότεναμ έδειξε τα μεγάλα κενά στην ενδεκάδα. Αυτά καλείται να σουλουπώσει ο Νορβηγός.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ