ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Γιουνάιτεντ: Τέγιες και Καβάνι στο σημείο «μηδέν»

Η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 6-1 από την Τότεναμ και η απόκτηση των Τέγιες και Καβάνι έρχεται την κατάλληλη στιγμή. To Sportsking.gr αναλύει.

Γιουνάιτεντ: Τέγιες και Καβάνι στο σημείο «μηδέν»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισημοποίησε την απόκτηση των Άλεξ Τέγιες και Έντινσον Καβάνι. Δύο μεταγραφών που ήρθαν στο σημείο «μηδέν» για την ομάδα του Μάντσεστερ.

Και εξηγούμαστε. Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ώρες από το τεράστιο «χαστούκι» που δέχθηκε μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» από την Τότεναμ. Το 6-1 είναι βαρύ και… ασήκωτο. Ειδικά για μία ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν της με στόχο καλή πορεία εντός και εκτός Αγγλίας. Και από μία ομάδα που είχαν να χάσουν από τον Αύγουστο του 2018.

Πρόκειται, λοιπόν, όπως προαναφέραμε για το σημείο «μηδέν». Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν σε τρεις αγωνιστικές, δύο ήττες και μία νίκη στο… νήμα. Και μάλιστα οι ήττες είναι 2/2 εντός έδρας. Τέγιες Γιουνάιτεντ

Τι φταίει στη Γιουνάιτεντ;

Η αλήθεια είναι πως είναι ακόμα αρκετά νωρίς για να πει κανείς πως πάει κάτι στραβά. Σε πέντε παιχνίδια δεν γίνεται να εξαχθεί κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. Ωστόσο, η εκτίμηση πως η μεταγραφική περίοδος κύλησε χωρίς πραγματική ανάλυση των κενών και κατόπιν κάλυψή τους είναι δίκαιη. Δίκαιη και ακριβής. Κενά υπάρχουν στην Γιουνάιτεντ. Θα ήταν παράλογο να μην υπάρχουν άλλωστε. Και στα μετόπισθεν και στην επίθεση. Είναι απορίας άξιο συνεπώς που δεν κινήθηκε νωρίτερα η ομάδα για την απόκτηση κάποιου παίκτη.

Φυσικά δεν γνωρίζουμε αν ζητήθηκαν παίκτες εκ μέρους του Σόλσκιερ, αν υπήρξε «βέτο» από την διοίκηση. Συνεπώς δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στον καταλογισμό ευθυνών. Έστω και την ύστατη ώρα, ωστόσο, η απόκτηση δύο παικτών που θα καλύψουν κάποια κενά είναι σημαντική. Καβάνι Γιουνάιτεντ

Είναι οι Τέγιες και Καβάνι αυτοί που λείπουν στη Γιουνάιτεντ;

Ενδεχομένως όχι. Ίσως λείπουν περισσότερα τη δεδομένη στιγμή. Αλλά σίγουρα οι δύο αυτοί παίκτες μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Ο Τέγιες από τη μία αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν. Κάτι που ο Σο σίγουρα δεν είναι. Προβληματίζει σταθερά με τις επιδόσεις του και εδώ και καιρό μάζευε αρνητικούς πόντους.

Η εύρεση αντικαταστάτη του συνεπώς μόνο αδικαιολόγητη ή απρόσμενη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Όσο για τον Καβάνι, αν μη τι άλλο, η επίθεση της Γιουνάιτεντ επίσης έψαχνε λύσεις. Τα γκολ έρχονται, σίγουρα. Υπάρχουν παίκτες που σκοράρουν, αλλά κλασικός φορ που θα είναι και ο κύριος στόχος των συμπαικτών του, δεν υπάρχει.

Ο Καβάνι, συνεπώς, ίσως είναι περισσότερο αναγκαίος από τον Τέγιες. Είναι σχεδόν δεδομένο πως θα δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Θα δώσει γκολ σε παιχνίδια που η ομάδα θα τα αναζητά. Και -κυρίως- θα δώσει έναν μόνιμο πονοκέφαλο για τους αντίπαλους αμυντικούς. Σίγουρα δεν έχει δοκιμαστεί στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά κανείς δεν αμφιβάλλει για την ποιότητα και τη δεινότητα που έχει στο σκοράρισμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ