ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Σπουδαίος Οζίλ! Σώζει τη μασκότ της Άρσεναλ!

Σε μία σπουδαία κίνηση, εκτός αγωνιστικού χώρου, προχώρησε ο Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος θέλει να σώσει τη μασκότ της Άρσεναλ. Τον "Γκανερόσαυρο".

Σπουδαίος Οζίλ! Σώζει τη μασκότ της Άρσεναλ!

Λίγο ως πολύ όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης έχουν υποστεί “χασούρα”, λόγω κορονοϊού. Η Άρσεναλ δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση. Οι “κανονιέρηδες” από την εποχή που είχαν ακόμη τον Αρσέν Βενγκέρ στις τάξεις τους ήταν -κάτι παραπάνω από- προσεκτικοί με τα χρήματα που σπαταλούσαν.

Όχι μόνο στις μεταγραφές. Ήταν και τα λειτουργικά έξοδα. Δεν είναι τυχαίο που οι Λονδρέζοι έχουν από τα πιο δυνατά ταμεία στο Νησί.

Ωστόσο, κάπου πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο. Και αυτό χάθηκε στην αγγλική ομάδα,η οποία για να ξεκόψει τις παραπανίσιες δαπάνες “τελείωσε” την μασκότ της. Τον “Γκανερόσαυρο”. Μία φιγούρα που έδινε πάντα το “παρών” στα εντός έδρας ματς της Άρσεναλ. Όχι για ένα και δύο χρόνια. Αλλά για τελευταία 27!

Μαζί του φίλοι και παίκτες της ομάδας έζησαν μεγάλες στιγμές. Είχαν δεθεί μαζί του. Και ας μην τον ήξεραν. Ας μην είχαν ιδέα για το ποιος είναι κάτω από το κοστούμι. Κι όμως. Η διοίκηση των Λονδρέζων φρόντισε να τον πετάξει σαν τη μύγα από το ζυμάρι.

Μέχρι που ανέλαβε δράση ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ. Ο Μεσούτ Οζίλ. Ο Οζίλ με τη μεγάλη καρδιά και το μεγάλο... πορτοφόλι!

Ο Οζίλ με τη μεγάλη καρδιά και το μεγάλο… πορτοφόλι!

Τελευταία φορά που ο Μεσούτ Οζίλ έγινε θέμα στα αγγλικά ΜΜΕ για μία καλή εμφάνιση πρέπει ο “Γκανερόσαυρος” να ήταν… αγέννητος. Πλάκα κάνουμε. Έχει περάσει καιρός από τότε που ο Γερμανός μεσοεπιθετικός μάγευε τους φίλους της Άρσεναλ.

Βέβαια, στην ομάδα βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2013. Έχει κλείσει επτά χρόνια και κάτι… ψιλά στο Βόρειο Λονδίνο. Εν μέρει είναι λογικό και επόμενο να έχει δεθεί με πρόσωπα και καταστάσεις.

Από την άλλη είναι εκείνος που έχει το δεύτερο καλύτερο συμβόλαιο στον σύλλογο. Ο πρώην σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει λαμβάνειν από την Άρσεναλ 350.000 λίρες την εβδομάδα.

Γι’ αυτό το λόγο και πήρε την παρακάτω πρωτοβουλία. Να βάλει από την τσέπη του χρήματα, ώστε ο “Γκανερόσαυρος” να μην χάσει τη θέση του από τις εξέδρες του “Έμιρεϊτς”.

“Ήμουν πολύ δυσαρεστημένος όταν έμαθα ότι η γνωστή μας μασκότ θα πρέπει να φύγει μετά από 27 χρόνια. Γι’ αυτό το λόγο προσφέρω να καλύπτω τον μισθό του μεγάλου φίλου μας για όσο καιρό θα είμαι παίκτης της Άρσεναλ”, τα λόγια του Οζίλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ