ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

To “7” και επίσημα στην πλάτη του Καβάνι! (vid)

Τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το "7" στην πλάτη θα φοράει από εδώ και πέρα ο Έντινσον Καβάνι, όπως έκαναν γνωστό οι "κόκκινοι διάβολοι".

To “7” και επίσημα στην πλάτη του Καβάνι! (vid)

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καμία φορά δεν έχουν λογική. Ειδικά τα τελευταία χρόνια. Οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν τρανταχτά προβλήματα στην άμυνά τους. Όμως, εκείνοι συνεχίζουν να αγοράζουν επιθετικούς. Ένας από αυτούς που υπέγραψε με τους “κόκκινους” του Μάντσεστερ είναι ο Έντινσον Καβάνι.

Ο έμπειρος στράικερ έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου μεσουράνησε μαζί της, και μπορεί να είχε πολλές επαφές με άλλες ομάδες. Ωστόσο, εκείνη που κέρδισε την υπογραφή του και την εμπιστοσύνη του ήταν η Γιουνάιτεντ.

Έτσι, οι Άγγλοι πρόσθεσαν στις τάξεις τους έναν ποδοσφαιριστή, όπου στην καριέρα του έχει σημειώσει ούτε ένα, ούτε δύο. Αλλά 403 γκολ για την ακρίβεια! Όχι άσχημα εδώ που τα λέμε. Σίγουρα ο “ματαντόρ” θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα και τους νέους του συμπαίκτες.

Όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γηπέδου. Μιας και έχει παραστάσεις που δύσκολα μπορεί να βρει άλλος αυτή την εποχή στο “Ολντ Τράφορντ”, οπότε ο ρόλος του δεν θα είναι μόνο εκείνος μέσα στο “κουτί” και πως να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Θα είναι ΚΑΙ αυτός, μεταξύ άλλων. Το πιο "βαρύ" νούμερο πήρε ο Καβάνι!

Το πιο “βαρύ” νούμερο πήρε ο Καβάνι!

Και τώρα πάμε στη φανέλα που θα φοράει από εδώ και στο εξής, μέχρι το τέλος της σεζόν ο Έντινσον Καβάνι. Αυτή θα είναι με το νούμερο “7” στην πλάτη.

Ένας αριθμός που ξυπνάει… ένδοξες εποχές για τους φίλους του αγγλικού συλλόγου. Με το εν λόγω νούμερο έκαναν πράγματα και θαύματα ποδοσφαιριστές, όπως ο Τζορτζ Μπεστ, ο Ερίκ Καντονά, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Βέβαια, μετά τον Πορτογάλο επιθετικό τη φόρεσαν και άλλοι πολλοί. Αλλά χωρίς επιτυχία. Μερικοί εξ αυτών ήταν ο Μάικλ Όουεν, ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο Μέμφις Ντεπάι και ο Ραδαμέλ Φαλκάο. Όλοι με εμπειρία και πλούσιο ταλέντο. Ωστόσο, κανείς δεν κατάφερε να φτάσει εκεί που θα περίμενε κάποιος από αυτούς.

Μένει να δούμε αν ο “ματαντόρ” μπορεί να σπάσει την… κατάρα ή αν θα δώσει και αυτός συνέχεια στην κακοδαιμονία που υπάρχει γύρω από το εν λόγω νούμερο. Σίγουρα δεν είναι μία τυχαία επιλογή.

Άλλωστε το παραδέχτηκε και ο ίδιος με τις δηλώσεις του. “Είχα μία συνομιλία με τον προπονητή μας και με έκανε να θέλω να φορέσω ακόμη πιο πολύ αυτή την εκπληκτική φανέλα με αυτό το νούμερο”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ