ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Κριστιάνο Ρονάλντο: Όταν άρχισαν όλα… (vid)

Η αρχή των πάντων... Σαν σήμερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το πρώτο του τέρμα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Όταν άρχισαν όλα… (vid)

Μπορεί η Μαδέιρα να είναι η γενέτειρά του, αλλά η Λισαβόνα το πρώτο του ποδοσφαιρικό σπίτι… Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περί ου λόγος, σαν σήμερα σκόραρε το πρώτο του τέρμα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής!

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πάντα θα έχει να περηφανεύεται ότι έβγαλε έναν θρύλο του αθλήματος. Τον ανέδειξε και του έδωσε το εισιτήριο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εν γένει για την ποδοσφαιρική ελίτ.

Αν ένας άνθρωπος γεννιόταν την 7η Οκτωβρίου 2002, τότε σήμερα θα γινόταν και επίσημα ενήλικας. Μαζί με αυτό, θα έλεγε ότι ήρθε στον κόσμο την ημέρα που ο Κριστιάνο συστηνόταν στον ποδοσφαιρικό κοινό! Έτσι, πριν από 18 χρόνια ακριβώς, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ξεκινούσε μια πορεία που συνεχίζεται ακάθεκτη ακόμα. Μια πορεία γεμάτη τίτλους, επιτυχίες, αποτυχίες… Αλλά, γεμάτη γκολ που στον αριθμό την ώρα που μιλάμε το κοντέρ γράφει 740! Κριστιάνο

Η πρεμιέρα του Κριστιάνο

Όντας 17 ετών, ξεκινούσε την επαγγελματική του καριέρα φορώντας τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο νεαρός, τότε, Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε τα πρώτα του γκολ μια τέτοια ημέρα, 7 Οκτωβρίου του 2002.

Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι στην Μορεϊρένσε, με τον Κριστιάνο να καταφέρνει να βρει δυο φορές το δρόμο για τα δίχτυα στο 34′ και το 90′ για να διαμορφώσει το τελικό 3-0, με τον Βίταλι Κουτούζοφ να είναι εκείνος που είχε ανοίξει το σκορ στο 30ό λεπτό.

Τότε βέβαια δεν φορούσε το αγαπημένο του «7» στην πλάτη… Ανήλικος ακόμα, συμβιβάστηκε με το «28». Άλλωστε, σε τέτοιες ηλικίες ο αριθμός της φανέλας λίγο μετράει. Αυτό που έχει σημασία είναι οι συμμετοχές και η καλύτερη δυνατή εικόνα στο γήπεδο.

Ο δρόμος για την ποδοσφαιρική… μεγαλειότητα χαράχτηκε από εκείνο το γκολ… Με τη Σπόρτινγκ έβαλε πέντε συνολικά σε 31 εμφανίσεις. Μέχρι τα 740 και συνεχίζει για να σπάσει και την 800άρα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ