ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ζιντάν απορεί ακόμα με την απόφαση της διοίκησης για μεταγραφές!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι δυσαρεστημένος με την απόφαση της διοίκησης να μην προβεί σε μεταγραφές, παρά την αντίθετη άποψη του ίδιου!

Ο Ζιντάν απορεί ακόμα με την απόφαση της διοίκησης για μεταγραφές!

Η μεταγραφική περίοδος έκλεισε την Δευτέρα και οι ομάδες είχαν… μπόλικο χρόνο για να πραγματοποιήσουν τις καλοκαιρινές μεταγραφικές τους κινήσεις. Η αλήθεια είναι πως τα μεγάλα ποσά που δινόντουσαν τα περασμένα έτη για μεταγραφές δεν “παίζουν” πλέον λόγω της πανδημίας. Ωστόσο, ακόμα και σε αυτόν τον περίεργο καιρό, αρκετοί σύλλογοι έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Όχι όμως και η Ρεάλ του Ζιντάν!

Μία ομάδα που συνήθιζε να πραγματοποιεί σπουδαίες και… ακριβές μεταγραφές είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντως φέτος… οι πρωταθλητές Ισπανίας έμειναν “΄άσφαιρα” όσον αφορά τις μεταγραφές. Οι Μαδριλένοι δεν προχώρησαν σε καμία μεταγραφική κίνηση. Κάτι που ήταν απόφαση της διοίκησης.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θεωρούσε μέχρι και το τέλος πως θα πάρει το πράσινο φως και θα ενισχυθεί το ρόστερ. Η αλήθεια είναι πως ο Γάλλος τεχνικός είχε εισηγηθεί την απόκτηση 3-4 ποδοσφαιριστών που θα ανέβαζαν επίπεδο την ομάδα.

Ζιντάν

Είναι δεδομένο πως ο έμπειρος πλέον κόουτς ήθελε να φέρει άμεσα στη Μαδρίτη τους Κίλιαν Μπαπέ, Εντουάρντο Καμαβινγκά, Ουπαμεκανό και Πογκμπά. Ωστόσο… το αποτέλεσμα ήταν 0/4! Οι μερένχες δεν μπήκαν καν στην διαδικασία διαπραγματεύσεων για την απόκτηση των παραπάνω!

Ειδικότερα μετά και τις πρώτους επίσημους αγώνες της φετινής σεζόν, η Ρεάλ έδειξε πως θέλει μια «ένεση» ποιότητας. Ο Ζιντάν προσπαθούσε να πείσει την διοίκηση του συλλόγου πως η ομάδα ίσως αποτύχει, λόγω της μη πραγματοποίησης μεταγραφών!

Πάντως οι άνθρωποι της βασίλισσας ήταν ανένδοτοι και στήριξαν μέχρι τέλους την απόφαση τους. Ακόμα και η τελευταία του προσπάθεια για να φέρει τον Αουάρ έπεσε στο κενό, την ώρα που ήθελε να πάρει πάνω του τις συζητήσεις με την Λυών.

Κατά την διάρκεια της χρονιάς θα φανεί όμως το κατά πόσο… έπραξε σωστά η διοίκηση της Ρεάλ που θεωρεί πως το ρόστερ είναι γεμάτο. Πάντως ο Ζιντάν απορεί με την στάση που κράτησαν οι Μαδριλένοι, ωστόσο σε περίπτωση… συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων έχει ήδη ένα ελαφρυντικό, το οποίο ακούει στην λέξη… μεταγραφές!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ