ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Έρικσεν: Τρεις μήνες για να δείξει τι αξίζει

Ο Κρίστιαν Έρικσεν παρέμεινε στην Ίντερ μετά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και έχει μπροστά του τρεις μήνες για να αλλάξει τα δεδομένα.

Έρικσεν: Τρεις μήνες για να δείξει τι αξίζει

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ήταν η μεγάλη μεταγραφή της Ίντερ τον περασμένο χειμώνα. Οι νερατζούρι ήθελαν πάρα πολύ τον Δανό και έκαναν τα πάντα για να τον αποκτήσουν. Για κάποιους μάλιστα, πλήρωσαν και υπεραξία για εκείνον. Ο Έρικσεν είχε συμβόλαιο με την Ίντερ μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και είχε ξεκαθαρίσει στην ομάδα ότι δεν πρόκεται να ανανεώσει. Ήθελε μία καινούργια εμπειρία στην καριέρα του και μία νέα πρόκληση. Υπό αυτή τη συνθήκη, οι ομάδες περίμεναν να φτάσει ο Γενάρης για να αρχίσουν να του προτείνουν συμβόλαια για όταν θα μείνει ελεύθερος. Όχι όμως και η Ίντερ.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήθελε αμέσως τον Έρικσεν και δεν σκεφτόταν να περιμένει. Παράλληλα, ήθελε να αποφύγει τον ανταγωνισμό και τον «πληστιριασμό» που θα γινόταν για την υπογραφεί του. Έτσι, πρόσφερε 27 εκατομμύρια ευρώ στην Τότεναμ για έναν παίκτη που σε έξι μήνες θα ήταν ελεύθερος και έκλεισε τον ποδοσφαιριστή. Η μεταγραφή του συνδυάστηκε με ένα πολύ θετικό κλίμα και ο ποδοσφαιριστής ήρθε να επισφραγήσει ότι οι νερατζούρι επέστρεψαν για τα καλά. Όλα αυτά όμως, πήγαν περίπατο… Έρικσεν: Τρεις μήνες για να δείξει τι αξίζει

Ο Έρικσεν δεν απέδωσε ποτέ τα αναμενόμενα. Δεν προσαρμόστηκε ποτέ στη νέα του ομάδα και στις νέες συνθήκες του ιταλικού πρωταθλήματος και γρήγορα άρχισε να χάνει την εμπιστοσύνη του Αντόνιο Κόντε. Γρήγορα έγινε μία λύση για τον πάγκο, μέχρι που φτάσαμε στο καλοκαιρινό «αποκορύφωμα». Η Ίντερ προσπάθησε να ξεφορτωθεί τον Έρικσεν λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του στην ομάδα. ο παίκτης θεωρήθηκε βάρος που η ομάδα έπρεπε να απαλλαγεί από αυτό. Κάπως έτσι προτάθηκε σε ομάδες χωρίς όμως να βρεθεί κάποια λύση. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ντόρτμουντ, στην οποία ο ίδιος ο Έρικσεν απάντησε αρνητικά. Μάλιστα, οι άνθρωποι της Ίντερ ξαφνιάστηκαν με αυτή την εξέλιξη.

Το κρίσιμο τρίμηνο

Όπως αναφέρει η «Tuttorsport», όλα θα κριθούν το επόμενο τρίμηνο. Ο Κρίστιαν Ερικσεν, δεν βρίσκεται στις επιλογές του Αντόνιο Κόντε και αν δεν αλλάξει η αγωνιστική του εικόνα, δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στο ρόστερ.  Γι’ αυτό και παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα, στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Ο Ερικσεν κόστισε 27.5 εκατ. ευρώ για να έρθει από την Τότεναμ. Πλέον η Ιντερ να ζητά περίπου 50 εκατ. για να τον παραχωρήσει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ