ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ταλεντάρα κάτω από τα δοκάρια της Λίβερπουλ!

Την εστία της Λίβερπουλ για τα επόμενα χρόνια θα υπερασπίζεται ο 17χρονος γκολκίπερ, Μαρσέλο Πιταλούγκα, όπως έκαναν γνωστό οι πρωταθλητές Αγγλίας.

Ταλεντάρα κάτω από τα δοκάρια της Λίβερπουλ!

Σε μία σημαντική προσθήκη για το μέλλον -και όχι τόσο για το παρόν- προχώρησε η Λίβερπουλ. Οι πρωταθλητές Αγγλίας έκαναν γνωστό, μέσω επίσημης ανακοίνωσής τους, ότι κάτω από τα δοκάρια τους θα βρίσκεται για τα επόμενα χρόνια ο Μαρσέλο Πιταλούγκα.

Ποιος είναι αυτός; Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη θέση του τερματοφύλακα. Ο 17χρονος κίπερ τον περασμένο Νοέμβριο ήταν βασικός στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Μάλιστα, οι εμφανίσεις του τόσο με τη “σελεσάο” όσο και τη Φλουμινένσε έπαιξαν σημαντικό ρόλο, ώστε να μπει στα “ραντάρ” των Άγγλων.

Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι… ιστορία. Από εκεί και πέρα όλα πήραν τον δρόμο τους. Ο νεαρός τερματοφύλακας ταξίδεψε στο Λίβερπουλ. Εκεί έδωσε οριστικά τα χέρια με τους ανθρώπους του συλλόγου. Οπότε λίγο αργότερα πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν προχωρήσει στο… ψητό. Στο νέο του συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει να μείνει στο “Άνφιλντ” για πολλά χρόνια από εδώ και πέρα. Μήπως η Λίβερπουλ βρήκε τον επόμενο "Άλισον";

Μήπως η Λίβερπουλ βρήκε τον επόμενο “Άλισον”;

Από τότε που ο Άλισον Μπέκερ πήγε στη Λίβερπουλ οι Άγγλοι έχουν ανέβει επίπεδο. Τα έχουν πάρει όλα. Πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν ο Βραζιλιάνος κίπερ δεν αγωνίζεται, τότε η απουσία του στα μετόπισθεν είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη. Τεράστια θα μπορούσε να πει κανείς, χωρίς να είναι καθόλου υπερβλικός.

Στους “κόκκινους” δεν το λένε. Όχι τουλάχιστον… δυνατά. Αλλά θεωρούν πως ο Μαρσέλο Πιταλούγκα έχει όλα τα φόντα, προκειμένου στο μέλλον να αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του που αυτή την εποχή είναι το νούμερο ένα κάτω από τα δοκάρια του συλλόγου.

Δεν είναι μόνο η καταγωγή. Πρόκειται για έναν παίκτη που παρά το νεαρό της ηλικίας του δείχνει εκτός από την ικανότητά του πόσο σοβαρός είναι. Κάτι που χρειάζεται για την εν λόγω θέση.

Μάλιστα, όσοι τον έχουν δει τον θεωρούν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή τη στιγμή στον άσο. Θα καταφέρει άραγε να βγάλει τις… προφητείες αληθινές; Η πορεία του στο μέλλον θα μας λύσει τις απορίες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ