ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Το αστέρι της Ουντινέζε… θέλει να πάει σαν τρελός στην Ατλέτικο!

Ο Ροντρίγκο Ντε Πάουλ θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και ονειρεύεται τον εαυτό του στην Ατλέτικο Μαδρίτης του Σιμεόνε!

Το αστέρι της Ουντινέζε… θέλει να πάει σαν τρελός στην Ατλέτικο!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μια αν μη τι άλλο… ιδιαίτερη ομάδα. Από την στιγμή που ανέλαβε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, οι Μαδριλένοι έχουν ανέβει επίπεδο και πλέον ανήκουν στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Κάθε σεζόν οι στόχοι των ροχιμπλάνκος είναι μεγάλοι! Ο Αργεντινός τεχνικός έχει δημιουργήσει μια σκληρή ομάδα, την οποία “κατακρίνουν” αρκετοί για τον τρόπο παιχνιδιού τους. Ωστόσο είναι και άλλοι που θεωρούν πως το στυλ της Ατλέτικο είναι αποδοτικό και αποτελεσματικό.

Ένας ποδοσφαιριστής που… τρελαίνεται με το αγωνιστικό στυλ της Ατλέτικο είναι και ο Ροντρίγκο Ντε Πάουλ. Ο επιθετικός της Ουντινέζε θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να αποχωρήσει από το ιταλικό πρωτάθλημα. Τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου αρκετά σενάρια ήθελα την ομάδα του Σιμεόνε να έχει βάλει στο στόχαστρο τον 26χρονο άσσο. Εν τέλει η μεταγραφή του δεν προχώρηση, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε πως θα είναι ονειρικό αν καταφέρει κάποια στιγμή να αγωνιστεί με την φανέλα των Μαδριλένων!

Ατλέτικο

«Θα ήθελα να επιστρέψω τώρα στην Ισπανία, με την εμπειρία που έχω και το όνομα που έχω φτιάξει. Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι και δεν μπορώ να κοιμηθώ βέβαια, αλλά θέλω να τα καταφέρω. Η Λα Λίγκα είναι ένα πανέμορφο πρωτάθλημα και το ισπανικό ποδόσφαιρο είναι το κορυφαίο. Αν βρω ένα πρότζεκτ που να με αντιπροσωπεύει τότε θα ήθελα πάρα πολύ να γυρίσω εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στην ισπανική MARCA!

«Ξέρω πως υπήρχε ένα ενδιαφέρον από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Σίγουρα όταν έχει προπονητή τον Σιμεόνε, τότε αυτό μου τραβάει την προσοχή. Νομίζω πως παίζουν το στυλ παιχνιδιού που μου αρέσει. Κάθε προπόνηση μοιάζει σαν ένα επίσημο ματς για αυτήν την ομάδα. Στην Αργεντινή μαθαίνουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα, έχουμε αυτήν την αντίληψη. Είναι πραγματικά ένα τεράστιο κλαμπ και ένας σύλλογος που πάντα παλεύει. Αν κάποια στιγμή τα καταφέρω και πάω εκεί, τότε θα είμαι χαρούμενος», είπε ο Αργεντινός άσσος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ